Sense Categoria

Renfe amplia les línies de la costa durant els mesos d’estiu

Avatar
  • juny 15, 2019
  • 2 min read
Renfe amplia les línies de la costa durant els mesos d’estiu
Renfe ampliarà el seu servei aquest estiu

Renfe ampliarà el seu servei aquest estiu | Rodalies Catalunya

 

Renfe ha anunciat que ampliarà els serveis ferroviaris a les línies de la costa durant els mesos d'estiu. Durant els caps de setmana i festius, la línia RG1 amplia amb sis noves freqüències, tres per sentit, la connexió entre Portbou i el Maresme. La companyia indica que això millorarà les connexions entre la costa del Maresme i les comarques gironines, així com la relació amb Barcelona. A més, i fins al 13 de setembre, sis trens de la línia R1, igualment tres per sentit, amplien recorregut entre Arenys de Mar i Calella. A banda, i fins al 29 de setembre, els caps de setmana i festiu s'augmenten els serveis a l'estació de Platja de Castelldefels.

 

 

En aquest últim cas, des de l'1 de juny Rodalies de Catalunya ha augmentat l'oferta a l'estació de Platja de Castelldefels de la línia R2 sud amb 17 trens més durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre. Les parades es faran en ambdós sentits de la marxa per facilitar el desplaçament cap a les estacions costaneres d'aquesta línia.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

En direcció sud, entre les deu del matí i la una del migdia s'incorporen vuit noves freqüències de pas que permetran facilitar el trasllat cap a la costa, i en direcció Barcelona seran nou noves freqüències entre les quatre de la tarda i les vuit del vespre. Això, segons Renfe, significarà duplicar el número de trens en aquesta franja horària per a la tornada cap Barcelona al vespre. D'aquesta manera, s'arribarà a una freqüència de pas de quatre trens per hora.

 

També et pot interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *