Bon ritme en la retirada d’entrades pel Lleida Esportiu – Leganés

Bon ritme en la retirada d’entrades pel Lleida Esportiu – Leganés| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 

Des del passat dimecres han estat molts els socis i aficionats del Lleida Esportiu que han passat per les oficines del club ha retirar l’entrada pel partit d’aquest dissabte entre el conjunt blau i el Leganés. Durant aquests dies l’afluència de socis i aficionats ha estat constant.

Les entrades es poden passar a buscar entre aquest divendres en horari de matí i tarda (de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores) i dissabte en horari de matí (de 10.00 a 14.00 hores). És imprescindible que els socis-abonats del Lleida Esportiu passin per les oficines per adquirir l’entrada ja que compten amb un preu especial. La localitat de tribuna té un cost de 10 euros i lateral i gols 7. És necessari presentar el DNI i el carnet d’abonat de la present temporada originals en el moment de comprar l’entrada. Recordem que cada soci només pot adquirir una sola entrada i de la localitat on té el carnet d’abonament.
 
Per la seua banda, el preu de les entrades per als no socis és de 15 euros tribuna i 10 euros lateral. Els infants de 0 a 10 anys tindran l’entrada gratuïta. Aquests podran comprar l’entrada a les oficines del Lleida Esportiu des d’aquest divendres en horari de matí i tarda (de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores) fins dissabte al matí (de 10.00 a 14.00 hores). El dia de partit també les podran adquirir a taquilles. Amb tot, es prega que les entrades es comprin amb antelació per evitar cues a les taquilles el dia de partit. També es recomana als aficionats que vinguin amb temps per no formar cues als accessos a l’estadi.
 
Pel primer partit de play off contra el conjunt madrileny també s’han creat dos packs d’entrades. Hi ha un pack de tres entrades de lateral i gols per 25 euros i un altre pack de tres entrades de tribuna per 35 euros. Els packs només es podran comprar a les oficines del Lleida Esportiu fins dissabte. Recordem que no es podran comprar a les taquilles el mateix dia de partit.