Blackpier, l’empresa lleidatana que dissenya a mida el vestit de la teva boda

Imatge de Blackpier

Blackpier, l'empresa lleidatana que dissenya a mida el traje de la teva boda | Blackpier

Hi ha molts dies importants a la vida. Podríem fer una llista ben llarga i començar a enumerar-los. Ara bé, ben segur que la majoria de persones apuntarien el dia de la seva boda com un dels més rellevants. I no hi ha boda sense els vestits dels nuvis, així que des de l'empresa lleidatana Blackpier es dediquen a crear i deixar volar la imaginació dels nuvis més originals i creen des del 2012 trajes a mida i de forma personalitzada.

 

Segons ha explicat el gerent de Blackpier a LleidaDiari.cat, Joel Joli, el 2012 van néixer com la primera empresa a l'estat espanyol en oferir vestits d'home a mida on-line. En aquests moments, la seva tasca es redirigeix cap a tot el contrari, l'off line, és a dir, l'atenció presencial en botiga. En aquest sentit, el 2016 van obrir la seva primera botiga física al carrer Alcalde Costa de Lleida i, després, van fer el mateix a Barcelona.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

La primera franquícia a Alacant

L'evolució i el creixement de l'empresa ha estat exponencial i, fins i tot, el 2019 van poder obrir la seva primera franquícia a Alacant. Tanmateix, tenen punts de venda a Andorra, Granollers i Bilbao. Joli assegura que el projecte de futur és créixer en aquest sector i ser un referent en sastreria masculina moderna. Una iniciativa que va més enllà del blau i el gris, i dels teixits clàssics, ja que el sector de les bodes els permet la creativitat i l'expansió.

 

L'ajuda rebuda per part de GlobaLleida

Des de Blackpier destaquen i agraeixen l'ajuda que van rebre des d'un primer moment per part del CEEI de Lleida, perquè durant els primers anys van estar a la seva incubadora, fet que els hi va permetre estalviar-se un lloguer. A més a més, destaquen l'assessorament de tota mena que van rebre de la mà de GLOBALLEIDA i que, sens dubte, els ha ajudat a estar posicionats com ho estan avui dia. Després de l'aturada de les celebracions durant la covid, Blackpier reprèn ara l'activitat amb més força que mai i amb la convicció de formar part de la llista d'un dels millors dies de la vida dels nuvis que confien en el seu projecte.