Sense Categoria

Blackpier, l’empresa lleidatana que dissenya a mida el vestit de la teva boda

LleidaDiari
  • juliol 28, 2022
  • 3 min read

Blackpier, l'empresa lleidatana que dissenya a mida el traje de la teva boda | Blackpier

Hi ha molts dies importants a la vida. Podríem fer una llista ben llarga i començar a enumerar-los. Ara bé, ben segur que la majoria de persones apuntarien el dia de la seva boda com un dels més rellevants. I no hi ha boda sense els vestits dels nuvis, així que des de l'empresa lleidatana Blackpier es dediquen a crear i deixar volar la imaginació dels nuvis més originals i creen des del 2012 trajes a mida i de forma personalitzada.

 

Segons ha explicat el gerent de Blackpier a LleidaDiari.cat, Joel Joli, el 2012 van néixer com la primera empresa a l'estat espanyol en oferir vestits d'home a mida on-line. En aquests moments, la seva tasca es redirigeix cap a tot el contrari, l'off line, és a dir, l'atenció presencial en botiga. En aquest sentit, el 2016 van obrir la seva primera botiga física al carrer Alcalde Costa de Lleida i, després, van fer el mateix a Barcelona.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

La primera franquícia a Alacant

L'evolució i el creixement de l'empresa ha estat exponencial i, fins i tot, el 2019 van poder obrir la seva primera franquícia a Alacant. Tanmateix, tenen punts de venda a Andorra, Granollers i Bilbao. Joli assegura que el projecte de futur és créixer en aquest sector i ser un referent en sastreria masculina moderna. Una iniciativa que va més enllà del blau i el gris, i dels teixits clàssics, ja que el sector de les bodes els permet la creativitat i l'expansió.

 

L'ajuda rebuda per part de GlobaLleida

Des de Blackpier destaquen i agraeixen l'ajuda que van rebre des d'un primer moment per part del CEEI de Lleida, perquè durant els primers anys van estar a la seva incubadora, fet que els hi va permetre estalviar-se un lloguer. A més a més, destaquen l'assessorament de tota mena que van rebre de la mà de GLOBALLEIDA i que, sens dubte, els ha ajudat a estar posicionats com ho estan avui dia. Després de l'aturada de les celebracions durant la covid, Blackpier reprèn ara l'activitat amb més força que mai i amb la convicció de formar part de la llista d'un dels millors dies de la vida dels nuvis que confien en el seu projecte.

 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *