Sense Categoria

Biblioteques nocturnes durant l’època d’exàmens a la UdL

Avatar
  • maig 30, 2019
  • 2 min read

Imatge nocturna de la biblioteca de Lletres, captada al concurs Biblioinstants | UdL

 

L'alumnat de la Universitat de Lleida (UdL) pot utilitzar les biblioteques de la Facultat de Lletres i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) en horari nocturn mentre durin els exàmens del segon quadrimestre d'aquest curs 2019-2020. Continua així una iniciativa que la UdL va posar en marxa com a prova pilot el 2017 a petició de l'estudiantat. L'oferta es completa amb l'obertura durant quatre dissabtes de les biblioteques de Cappont, Ciències de la Salut i el campus d'Igualada.

 

Durant aquest període excepcional, la biblioteca de l'ETSEA obrirà de dilluns a divendres, de 9.00 hores del matí a les 2.00 hores de la matinada, entre els dies 1 i 27 de juny. L'única excepció serà el dia 24, festivitat de Sant Joan, que romandrà tancada.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Horari especial de dissabte

Els dissabtes, l'horari es concentra entre les 09.00 hores i les 14.00 hores. La de Lletres, ubicada al Rectorat, està en funcionament de dilluns a diumenges, entre les 9.00 hores del matí i les 2.00 hores de la matinada fins al dia vinent 20 de juny. Respecte a l'horari nocturn, entre les 9 del vespre i el tancament, l'entrada i la sortida es farà a les hores en punt. També s'ha fixat l'obertura extraordinària de les biblioteques de Cappont, Ciències de la Salut durant quatre dissabtes: 25 de maig, 1, 8 i 15 de juny. En aquests casos, l'horari és de 09.00 h a 14.00 h.

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *