El poble del Segrià que també congela les taxes pel 2023

El ple de l’Ajuntament de Benavent de Segrià va aprovar per unanimitat les ordenances municipals per al 2023, segons les quals es redueix l’IBI de rústica i es congelen la resta de taxes. Concretament, dins les ordenances es mantenen sense increment els impostos i taxes corresponents als serveis municipals, com són el de l’IBI urbà, l’impost de la brossa i l’impost dels vehicles.

 

A més, s’acorda aplicar una reducció de l’IBI de rústica, i també es mantenen els descomptes per a vehicles híbrids i elèctrics, així com les bonificacions d’IBI urbà pel que fa a famílies nombroses i per a la instal·lació de plaques solars.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Tot plegat dins una línia d’actuació de l’equip de govern que vol ser sensible «davant el context de crisi que està afectant tota la ciutadania, motiu pel considerem que aquesta és la millor forma d’ajudar les famílies», ha manifestat al respecte l’alcalde Antoni Carré. Una crisi que afecta especialment el sector de la pagesia arran de les gelades de l’hivern passat, amb la qual cosa «donem resposta a un compromís adquirit davant d’ells».