Un home begut atropella una jove a Lleida i es dóna a la fuga

Un turisme ha atropellat aquesta matinada una jove al carrer Mariola de Lleida, a l'altura del núm. 29, quan travessava pel pas de vianants, i ha fugit del lloc de l'accident, segons ha informat la Guàrdia urbana. La vianant, una jove de 20 anys, que ha resultat amb lesions lleus ha estat atesa al lloc pels serveis sanitaris que posteriorment l'han traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova.

 

Amb les dades facilitades per un testimoni, els agents han pogut esbrinar les dades del propietari i localitzar al seu domicili el conductor, un jove de 30 anys, nascut a Polònia i veí de Lleida, i l'han requerit perquè fes la prova d'alcoholèmia. Aquesta prova ha donat un resultat positiu de 0,44 mg/l. Davant els fets, els agents han fet les diligències penals corresponents per conducció temerària i conduir sota l'efecte de begudes alcohòliques amb l'accident de trànsit. També l'han denunciat administrativament per abandonar el lloc de l'accident.

 

D'altra banda, a les 13.40 hores de dijous, una patrulla va aturar un turisme marca Volkswagen al carrer de Jaume II amb motiu de fer un control de documentació. Els agents van identificar el conductor, de 25 anys i de nacionalitat espanyola, i van observar que presentava símptomes de trobar-se sota l'efecte de begudes alcohòliques. En ser requerit, aquest conductor va fer la prova d'alcoholèmia que va donar un resultat positiu de 0,76 mg/l. Els agents van fer la denúncia i les diligències penals corresponents per aquesta alcoholèmia positiva.

 

Altres actuacions de la Guàrdia Urbana

Una patrulla va observar dijous dos individus a la plaça del Dipòsit de Lleida que tenien diverses peces de roba i alguns objectes exposats per la seva venda. Els agents van denunciar aquests individus, de 26 i 38 anys i veïns de Lleida, per realitzar venda ambulant sense autorització. El servei d'Ilnet va recollir la roba i els objectes, ja que no tenien cap valor.

 

Finalment, cal destacar que aquest divendres agents de la Guàrdia Urbana han realitzat el tancament provisional del bar La Cordobesa, situat al carrer dels Comtes d'Urgell núm. 1, en compliment d'un decret del departament de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Lleida. Cal recordar que aquest és el bar on es van gravar les imatges de l'agressió d'un agent a un client i que, aquesta, no és la primera que l'han de tancar per una sèrie d'irregularitats.