44 persones i 5 mossos ferits en els aldarulls de la passada nit a Barcelona

balena mossos

El camió d'aigua dels Mossos ja ha entrat en acció | Anonymous Catalunya

Actualització 27/10/2019 8.00h

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre en el marc de les protestes de la passada nit de dissabte un total de 44 persones, dues a Mataró i, la resta, en els aldarulls produïts al centre de Barcelona. No hi ha cap persona ferida greu, segons el balanç de, gairebé, la 1 de la matinada. Dels atesos, sis persones van ser traslladades a centres mèdics, hi va haver 15 altes en el mateix lloc i nou atencions seguien en curs en el moment del balanç a mitjanit. En canvi, Sanitaris per la República han xifrat el nombre d'atesos en 73, amb quatre derivacions al SEM.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Per altra banda, hi ha cinc mossos d'esquadra ferits, entre els quals es trobaria l'agent traslladat a un centre mèdic en estat greu, ja que va caure d'un vehicle policial en marxa. Fonts sindicals han explicat que pateix una luxació al genoll i policontusions.

 

 

Actualització 26/10/2019 23.ooh

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha evacuat un agent dels Mossos d'Esquadra a l'hospital ferit greu pels aldarulls que s'han produït a la zona de Via Laietana i plaça Urquinaona, segons han informat fonts policials. L'agent hauria caigut d'un vehicle policial en marxa.

 

 

El SEM ha atès quatre persones fins a les 22 hores, amb dues altes en el mateix lloc i un trasllat a un centre hospitalari. Totes es troben estat lleu. Sanitaris per la República assegura que ha atès 40 persones, i se n'han evacuat tres.