Una baralla a cops de pals de ferro deixa tres ferits al Port Olímpic de Barcelona

 

Una nova baralla posa a l'ull de l'huracà el Port Olímpic de Barcelona. Quan passava poca estona de les dues de la matinada de dissabte a diumenge d'aquest cap de setmana, del 25 al 26 d'agost, un grup de persones de nacionalitat xinesa que es trobava en un aparcament exterior del Port Olímpic de Barcelona van iniciar una dura baralla amb barres de ferro, tal com es pot veure en aquest vídeo que s'ha filtrat via policial.

 

Tal com es pot veure en les imatges que recull CatalunyaDiari, els dos grups, tots integrats per persones xineses, es van colpejar de manera contundent, uns contra els altres. Les armes que porten un dels dos grups són, segons fonts policials, defenses extensibles, considerades armes llargues. En les imatges del vídeo es veu clarament que es tracta de dos grups però és un que ataca amb més força als integrants del segon.

 

Tres ferits en la baralla al Port Olímpic

De resultes de la baralla, tres persones van haver de ser ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques i van haver de ser traslladades a l'Hospital del Mar, situat a pocs metres del lloc on es va produir la baralla. Les tres persones van rebre l'alta al cap de poques hores, van ser ateses pels cops rebuts però tots de caràcter lleu. Alguns testimonis van alertar el 112, que va enviar fins a la zona de l'incident una patrulla dels Mossos i de la Guàrdia Urbana. Quan els agents van arribar al lloc, però, la baralla ja s'havia acabat l'enfrontament i la policia no va poder localitzar les armes ni tampoc els agressors dels dos grups.

 

Amb les imatges obtingudes la policia catalana investigarà la baralla per poder saber què la va motivar. Ara per ara els Mossos d'Esquadra encara no han pogut aclarir què va desencadenar la baralla entre els dos grups de xinesos armats amb pals de ferro. Des del Port Olímpic no s'han volgut donar més detalls ni valorar la baralla a CatalunyaDiari. Fonts policials sí que han reconegut que les baralles, tot i que no amb aquesta contundència, són habituals en aquesta zona d'oci entre la Barceloneta i Nova Icària.

 

Fa anys la zona estava més fora de control, cal recordar les moltes baralles entre clans gitanos i també entre bandes llatines. Públicament és la primera que surt a la llum entre grups de xinesos i se suma a les mostres d'incivisme i de delinqüència que s'han viscut els darrers mesos de campanya d'estiu en aquesta zona de la capital de Catalunya.