Cultura

La Barbie Calva i Ixeya Quesada, en una xerrada a la Casa de la Música de Lleida

En el marc d'un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical

Marta Romera
  • novembre 15, 2022
  • 2 min read
La Barbie Calva i Ixeya Quesada, en una xerrada a la Casa de la Música de Lleida

La Barbie Calva i Ixeya Quesada participen aquest dimecres en el 2n cicle de xerrades Música i Drets Humans de la Casa de la Música.

 

Les sessions sobre Música i Drets Humans són un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular de tots els temps, tot reflexionant sobre la seva transcendència des de la perspectiva de la defensa dels Drets Humans.

 

Tindrà lloc del 2 al 24 de novembre a l’Espai Orfeó, l’Ateneu Popular de Ponent i la Universitat de Lleida i tractaran sobre la vulneració dels drets universals, la diversitat lingüística, la diversitat sexual i de gènere i la recuperació de la Memòria Democràtica. Comptarà amb la participació de músics lleidatans, així com de representants de les entitats Integra Lleida, Òmnium Cultural Ponent, Colors de Ponent i la Federació d’Ateneus de Catalunya.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Dimecres 16 de novembre a l’Ateneu Popular de Ponent 

  • Diversitat sexual i de gènere

– Ponents: La Barbie Calva i Ixeya Quesada

– Moderadora: Carmina Pardo

Carmina Pardo és una activista feminista catalana i la primera presidenta de l’Ateneu Popular de Ponent de Lleida. Ixeya Quesada és estudiant de traducció i interpretació a la UAB i dedica part del temps lliure a la militància política i a diferents organitzacions com Colors de Ponent o la Crida LGBTI. La Barbie Calva, nom artístic de Victoria Monique Sáez Cascales, és una artista (cantant i ballarina) i activista del col·lectiu LGBTIQ+ ponentina, creadora i estrella de l’espectacle Marimorena Show.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *