Atenció: Baralla amb ganivets entre membres d’una família a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida va ser comissionada aquest diumenge de matinada al carrer Nou arran de l’avís d’una baralla. Un cop els agents van arribar al lloc van observar un home al carrer amb diverses contusions a la zona del nas i la boca.

 

L’individu els va manifestar que feia uns minuts s’havia barallat amb el marit de la seva fillastra i que aquest l’hi havia intentat clavar un ganivet. Els agents es van dirigir al domicili on vivia el presumpte agressor, un cop al lloc, veuen un individu colpejant fortament la porta d’un pis escoltant a l’interior d’aquest nen i una dona plorar.

 

L’individu va manifestar als agents que el padrastre de la seva dona havia intentat clavar-li dos ganivets, que l’havia colpejat i que també havia pegat a la seva dona davant la presència dels fills petits.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els agents contacten amb la requirent, filla i dona dels dos individus, aquesta els manifesta que el seu padrastre i el seu marit han començat a discutir fortament i que en un moment donat s’han començat a pegar i ha amenaçat amb ganivets. Que el seu marit també l’ha agredit a ella davant la presència dels dos fills menors que tenen en comú. Els agents van procedir a la detenció de J.F.B.C. de 61 anys per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar ( violència domèstica) i de M.F.R.R. per dos delictes de maltractament en l’àmbit (un de violència domestica i un de violència de gènere).

Un segon cas de violència 

Una patrulla ha estat comissionada aquesta matinada al carrer Riu besos arran de l’avís que hi havia una senyora a l’interior d’un vehicle demanant auxili. Un cop els agents arriben al lloc observen una dona que baixa ràpidament d’un vehicle estacionat. La senyora els ha manifestat que havia discutit amb la seva parella en un local d’oci, que després s’han dirigit amb vehicle fins al seu domicili.

 

Que la seva parella a ha conduït manera violenta tot el trajecte passant molta por. Que un cop han arribat davant de casa seva l’ha agafat fortament del braç perquè no baixes del vehicle, que en un moment donat ha pogut baixar del cotxe però aquest l’ha agafat fortament de la mà produint-li lesions en un dit i introduint-la novament, a la força, a l’interior del vehicle. La víctima, de 46 anys, ha manifestat als agents que no era la primera vegada que l’agredia.

 

Els agents han procedit a la detenció de D.J.M.S de 48 anys per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar. Els agents han realitzat prova d’alcoholèmia al detingut comprovant que la seva taxa d’alcohol era punible penalment, essent denunciant per un delicte contra la seguretat viària.