Baralla amb crits, agressions i un tret a l’aire a la Granadella

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos busquen els autors dels fets | Catalunya Diari

La Granadella, a la comarca lleidatana de les Garrigues, va viure la passada nit del 13 de febrer un moment de pel·lícula de ficció.

 

Segons ha avançat 'Som Garrigues', els fets van tenir lloc al voltant de les 22.00 hores de la nit del passat dijous en un immoble del carrer Martí, molt a prop de l'església. Segons van explicar alguns veïns testimonis dels fets, dos homes van aparcar un cotxe davant de la casa on van tenir lloc els fets i, un d'ells, va accedir fins al seu interior i, l'altre, va esperar-lo al vehicle.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Un tret a l'aire provinent de la pistola que duia l'assaltant

L'home que va entrar a la casa va començar una forta discussió amb una dona que es va trobar en el primer pis i, seguidament, va continuar amb el seu home que estava en una planta superior i que va baixar alertat pels crits d'ajuda de la seva dona. Va ser llavors quan la tensió de la discussió va anar en augment i els dos homes van protagonitzar crits i baralles que, finalment, van acabar amb un tret a l'aire provinent de la pistola que duia l'assaltant.

 

Encara immersos en la batussa, els dos homes van sortir al carrer i van seguir amb les recriminacions i agressions sobre el seient del copilot del cotxe que l'esperava a baix. Davant aquesta tensa situació, el conductor va decidir iniciar bruscament la marxa provocant que la víctima patís fortes contusions i arrossegant-la fins a 100 metres.

 

Els Mossos d'Esquadra qualifiquen el succés de «molt estrany»

Per últim, el cotxe amb els dos assaltants al seu interior va aconseguir fugir del lloc dels fets i, la víctima, va haver de ser traslladada fins a l'hospital on va estar un dia en observació a causa de les seves ferides.

 

Per la seva part, els veïns que van sentir els aldarulls es van apropar fins a la casa on havien succeït els fets i van trobar a les seves portes uns guants de cuir, un necesser i unes brides. Arribats en aquest punt, s'especula que era el material que portava l'assaltant i que tenia previst utilitzar durant la baralla. Després del fort ensurt, els Mossos d'Esquadra, que qualifiquen el succés de «molt estrany», investiguen ara el mòbil dels fets i busquen els autors.

 

També et poden interessar…