Atenció esquiadors: Baqueira prepara múltiples novetats per la nova temporada

Baqueira Beret ve trepitjant fort per a oferir una gran temporada d’hivern.
L’Estació arrencarà la temporada 22/23 amb nou remuntador, noves i millorades pistes, serveis actualitzats, competicions internacionals entre altres actualitzacions per a oferir una gran experiència a tots els esquiadors i snowboarders que s’acostin aquest hivern a les pistes de la Val d’Aran i Valls d’Àneu.

 

Les principals novetats per a la temporada 2022-2023 les trobem un any més en la zona de Beret amb el nou remuntador TSD Dossau que donarà accés a noves pistes i a un total de 170 km esquiables entre les 4 àrees del domini.

 

Les novetats no acaben a les pistes i van més enllà. Baqueira estrena pàgina web amb majors funcionalitats, més agilitat en la navegació i usabilitat per als usuaris. De la mateixa manera es continua millorant les integracions dels diferents productes com la recàrrega del BaqueiraPASS i el BaqueiraTICKET, les reserves de material al SkiService, la inscripció als parcs infantils Baqueira SNOWCAMP o la disponibilitat d’allotjament i experiències amb Viajes Baqueira.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Nou TSD Dossau

Desembragable de 6 places, per a gaudir com mai de Beret. La mítica cadira Dossau s’ha renovat en un modern telecadira desembragable de 6 places que encara que ens portarà fins al mateix punt d’arribada, podrem gaudir d’un nou recorregut de transport i de noves pistes i vessants. En xifres, el nou telecadira té una capacitat de 2.400 esquiadors per hora amb una cota de sortida situada en 1.881 m i la d’arribada en 2.508 m cobrint un desnivell de 627 m i amb una longitud de 2.301m.

 

Noves pistes: Montgarri, Passada d’Auba i Tortuga 2

La nova remodelació del telecadira Dossau ha portat amb si noves pistes com són Montgarri (vermella) i Passada d’Auba (blava), aquesta última a la zona del Colhet de Marimanha. En aquesta mateixa part de Dossau també s’han fet diferents reestructuracions en les pistes que milloraran l’experiència de tots els esquiadors i snowboarders. També un tercer descens nou en la zona de Baqueira: Tortuga 2, l’antiga pista Lenhadors que ha estat remodelada per a facilitar la baixada als esquiadors amb nivell mitjà. Nous recorreguts que permetran gaudir de fantàstiques vistes i descensos des d’una nova perspectiva, sumant quilòmetres totals a tot el domini arribant als 170.

Millores en innivació i noves màquines trepitja neus

L’Estació continua invertint any rere any en millores, i una d’elles sempre és la renovació de màquines trepitja neus, les responsables de deixar cada matí les pistes impecables i trepitjades com a signatura identificativa ja de Baqueira Beret. Aquesta temporada s’ha ampliat el parc de màquines, vital per a cuidar de les pistes amb afecte, i s’han agregat tres màquines noves (1 amb Winch i 2 convencionals PB600) sumant un total de 18 trepitja neus actives durant els mesos d’explotació.

 

La innivació també és inversió clau durant els últims anys; és per això que s’ha ampliat la xarxa amb 2.4 km de canonada, un total de 23 innivadors (doblegant la producció de neu en la part alta de la pista Dossau), 20 d’alta pressió i 3 de baixa, a més d’ampliar també la capacitat de bombament.

 

A la nova zona de Dossau s’ha construït un nou Booster per a produir neu en tot el sector, destacant la part alta del Colhet de Marimanha i la part baixa de la pista Ticolet. D’aquesta manera, l’Estació aconsegueix el 58% de l’àrea total esquiable innivada. A Baqueira s’arriba a innivar el 94% de la zona, a Beret el 51% i a Bonaigua el 35%.

Nova pàgina web

S’ha dissenyat una nova web amb majors funcionalitats, més agilitat en la navegació i usabilitat per als usuaris. Baqueira Beret, a més, continua millorant les integracions dels diferents productes com la recàrrega del BaqueiraPASS i BaqueiraTICKET, les reserves de material en Ski Service, la inscripció als parcs infantils Baqueira SNOWCAMP o la disponibilitat d’allotjament i experiències amb Viatges Baqueira.

 

Digitalizació i comfort en restauració d’alçada

Els punts de restauració també s’actualitzen temporada rere temporada amb noves ofertes de gastronomia i amb més varietat de productes. L’any passat es va estrenar l’opció de comandes en línia en punts concrets, i enguany es trobarà en més párrecs, bars i restaurants per a així agilitzar les comandes dels clients. Aquesta temporada també s’estrenaran nous para-sols calefactables de grans dimensions per a gaudir de les terrasses fins i tot els dies més freds. La restauració de Baqueira Beret continua actualitzant-se, oferint diferents productes per a tots els gustos, inclosos els vegetarians i vegans.