Sense Categoria

La curiosa experiència d’en David fent autoestop a Baqueira: «Hosti, és el Bárcenas»

Avatar
  • maig 31, 2018
  • 2 min read
La curiosa experiència d’en David fent autoestop a Baqueira: «Hosti, és el Bárcenas»
La curiosa experiència d’en David fent autoestop a Baqueira: «Hosti, és el Bárcenas»

En David, el jove català que va passar una estona amb Luis Bárcenas | Rac1

 

Ens hem de remuntar al 7 de febrer d’aquest any i desplaçar-nos fins a Baqueira Beret per reviure una història d’allò més inclassificable i cridanera. En David, entrenador i monitor d’esquí a la Vall d’Aran, es disposava a pujar a l’estació d’esquí de Baqueira a peu, quan va optar per fer autoestop. A resultes d’aquesta acció, en David va viure quelcom que mai oblidarà.

 

«Estava parlant per telèfon», relata en David mentre explica que un cotxe es va aturar en veure com alçava el dit polze: «Entro al cotxe i dic: ‘Hosti, el Bárcenas!’ Clar en aquell moment la meva sorpresa va ser bastant gran».

«Em va semblar una persona bastant pròxima»

Tot i que el mateix David admet que no va tenir temps per parlar-hi massa estona —estaven relativament a prop de l’estació d’esquí— explica que «vam començar a parlar sobre el que havíem fet aquell dia».

 

En declaracions a Rac1, el mateix David relata que, potser per cordialitat amb una persona que accedeix a que pugis al seu vehicle, no va preguntar-li res sobre el ‘Cas Gürtel’, pel qual l’extresorer del PP haurà de passar fins a 33 anys empresonat a Soto del Real.

 

Luis Bárcenas, en una imatge d'arxiu

Luis Bárcenas, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

 

Tot i això, admet que el mateix Bárcenas, en aquell cotxe, li va semblar una persona d’allò més afable i propera. «En aquell moment em va semblar una persona bastant pròxima, que em va ajudar en aquell moment, que li agradava la muntanya i la neu…», explica en David sobre aquell dia mentre clou: «Fins i tot és una persona amb qui vaig veure compartia coses».  

Luis Bárcenas, condemnat a 33 anys de presó

L'extresorer del Partit Popular, Luis Bárcenas, va ser condemnat el passat dijous, 24 de maig, a 33 anys de presó, en la sentència del cas Gürtel. La sentència contra el membre del PP conclou, doncs, que el partit presidit per Mariano Rajoy es va lucrar amb aquesta trama. 

 

Quelcom que provava i acreditava l'existència de l'anomenada la 'Caixa B' del PP. Bárcenas, així mateix, es veurà forçat a afrontar una multa de 44 milions d'euros. 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *