Balaguer estrena un nou servei funerari amb un tanatori amb 3 sales

Humanitzar la mort, acompanyar a les famílies per assimilar la pèrdua i oferir un comiat personalitzat tant per a cerimònies laiques com de totes les religions són alguns dels propòsits de Serveis Funeraris El Segre. El nou servei funerari de Balaguer inaugurarà el seu tanatori el dia 1 d'agost i serà el tercer de la capital de la Noguera.

 

L'equipament oferirà el dilluns dia 1 d'agost una jornada de portes obertes de les 18.00 a les 21.00 h perquè tothom que ho desitgi pugui visitar les instal·lacions. El nou servei és una iniciativa dels balaguerins Jordi Sanahuja i Toni Mora amb experiència en el sector funerari i empresarial, que volen oferir una alternativa a les existents.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

El nou tanatori té 420 m2, està distribuït en una sola planta i és un espai lluminós amb tres sales, una d'elles polivalent on s'hi podran oficiar cerimònies tant laiques com de totes les religions. La filosofia dels promotors d'aportar pau a un moment molt delicat de la vida es trasllada a tots els detalls, des de les instal·lacions fins a la flota de vehicles, tots ells de color blanc.

Imatge de la nova funeraria de Balaguer

Balaguer estrena un nou servei funerari amb un tanatori amb tres sales | LleidaDiari.cat

 

Fil musical i una sèrie de comoditats

La instal·lació disposa de fil musical i una sèrie de comoditats com: wifi, servei de càtering i begudes, entre altres i està ubicat en un nervi vital de la ciutat, al carrer Noguera Pallaresa 46, per on s'accedirà. L'objectiu és facilitar l'accés tant amb transport públic i privat com aparcar. Els seus promotors també ofereixen la possibilitat de fer comiats personalitzats en altres espais de la ciutat a l'aire lliure, així com altres serveis per poder organitzar una cerimònia personalitzada. “Volem oferir un servei integral i de qualitat i per poder assolir aquests objectius comptarem amb professionals qualificats i amb experiència” expliquen.

 

Una de les novetats que ofereix Serveis Funeraris El Segre és l'acompanyament personalitzat a les famílies abans, durant i després d'una defunció, així com xerrades pedagògiques entorn de la mort. Els familiars podran disposar d'un servei per gestionar qualsevol documentació relacionada amb la defunció (últimes voluntats, viudetats, tràmits bancaris així com l'eliminació de l'empremta digital). L'empresa té conveni amb totes les companyies asseguradores.

 

Una altra de les singularitats del nou servei és la possibilitat d'adaptar les hores de vetlla del difunt segons les necessitats de la família per tal de facilitar-li l'elaboració del dol de forma més saludable. Un altre dels serveis que s'oferiran serà el de l'organització de xerrades entorn de la mort que aniran a càrrec de la també balaguerina Remei Capitan, de l'empresa Agraïments. Gràcies a la seva col·laboració i la d'altres professionals s'oferirà un servei d'acompanyament a les famílies abans, durant i després de la defunció dels seus éssers estimats, així com sessions entorn de la mort o del dol, per tal d'ajudar a integrar-lo a la vida sense que sigui un tabú.