Balaguer celebra la primavera amb el nou cicle ‘Assolellats’

Cartell de l'esdeveniment

Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 

Després dels mesos d'hivern, amb l'habitual fred, les boires i les poques hores de sol, a Balaguer, com en altres indrets de les terres de ponent i la resta del país, laprimavera és sinònim a l'arribada del bon temps, dels dies una mica més llargs. Amb la primavera, les famílies volen tornar a gaudir d'activitats a l'aire lliure, perquè els dies amb hores amb llum solar s'allarguen, els colors s'imposen a la natura, als parcs urbans, el sol escalfa una mica més en les hores centrals del dia, i en definitiva, els diumenges de primavera des de l'Ajuntament de Balaguer conviden a tots, a grans i a petits, a gaudir d'activitats a l'aire lliure, tot vivint l'explosió d'aquesta estació.

 

És per aquest motiu que neix l'Assolellats, el 1r cicle de primavera d'espectacles familiars als parcs, que alhora complementa, tot el cercle anual de propostes que s'han posat darrerament en marxa, adreçades a públic familiar. Un cicle amb la voluntat de donar continuïtat al cicle que es va iniciar el passat hivern amb l'Emboirats, espectacles familiars de petit format en equipaments municipals de la ciutat.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Vol també formar part de les manifestacions culturals de Balaguer dedicades al públic familiar

A més, l'Assolellats vol també formar part de les manifestacions culturals de Balaguer dedicades al públic familiar. Aquest cercle que el forma una mostra ja consolidada com és el Conte Infantil de Balaguer, l'Encontats, amb quatre edicions anuals ja realitzades o la setmana cultural de Sant Jordi, l'Enamorats, amb diversos actes la setmana que es celebra la diada de Sant Jordi, patró de Catalunya.

 

Les particularitats de l'Assolellats, a més d'anar adreçat a públic familiar són bàsicament dues:

1) El cicle està ubicat temporalment a la primavera i situat físicament als parcs urbans de la ciutat de Balaguer.

2) La descentralització de les activitats.

 

A més a més, tots els equipaments de l'Emboirats, entraran en el sorteig de diversos regals, entre ells, entrades per veure gratuïtament la cloenda del cicle amb la Dàmaris Gelabert.