Balaguer anuncia un estiu actiu amb monòlegs, música i activitats esportives

Les àrees de Joventut i Esports de la Paeria de Balaguer han revelat les activitats planificades per als mesos d’estiu a la ciutat, oferint una combinació de cultura, música i activitats esportives per a residents i visitants. Un dels plats forts serà el Cicle de Monòlegs, que es desenvoluparà cada dimecres de juliol i agost a la plaça del Teatre a partir de les 21:45h. El programa inaugural comptarà amb artistes com Miguel Espejo el 3 de juliol, seguit de Pepi Labrador el 10 de juliol, Gabriel Zubizarreta el 17 de juliol, Lourdes Bayonas el 24 de juliol i David Sas el 31 de juliol. Agost portarà actuacions de renom com Ángel del Moral el 7 d’agost, Raúl Alcaraz el 14 d’agost, Toni Cano el 21 d’agost i Pepa Golden tancant el cicle el 28 d’agost.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El popular cicle de Música i Tapes també tornarà, oferint concerts els dimarts a les 21:00h a la plaça del Mercadal. El programa musical començarà amb Er Taqueta el 2 de juliol, seguit de The Alicates el 9 de juliol, Somnis el 16 de juliol, Xènia Páez Music el 23 de juliol i Komboloko el 30 de juliol. Agost continuará amb Urban Flowers el 6 d’agost, Jazz’t Mates el 13 d’agost, Marta i Gregori el 20 d’agost i tancant amb el DJ Abel Purroy el 27 d’agost.

Per als amants de l’esport, s’ofereixen activitats setmanals de Zumba els dilluns a la plaça del Morter, Aquafitness a les piscines del Secà els dijous i sessions de Crossfit els divendres al poliesportiu.

La Paeria també emfatitza la importància de la prevenció durant els mesos calorosos, recordant als ciutadans les mesures com beure aigua regularment, evitar l’exercici en les hores més càlides i tenir cura especial de les persones vulnerables.