Balaguer aculla la jornada Enterprising Women Lab al CEI

Balaguer acollirà la jornada dedicada a l’emprenedoria Enterprising Women Lab, que tindrà lloc al CEI Balaguer aquest dissabte dia 5 de novembre. A la presentació hi ha assistit la paera de Promoció econòmica i Ocupació, Ester Guarné, la paera d’Educació, Igualtat i Nova Ciutadania, Laura Corsà, així com el coordinador del Centre d’Empreses Innovadores de Balaguer, Jaume Roca.

 

L’Enterprising Women Lab és un esdeveniment de caràcter anual, creat a Andorra de la mà de Culturàlia, i destinat a fomentar tant l’economia local com l’emprenedoria femenina, i donar rellevància a dones vinculades a l’emprenedoria. Aquesta edició a la ciutat de Balaguer és la primera que es du a terme a Catalunya.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Les activitats previstes començaran a les 9’30 h del matí amb la benvinguda i un seguit de ponències de dones vinculades a l’emprenedoria. En aquestes xerrades intervindran: Miosotis i Katherine, estilistes; Arboló Monell, motivadora; Cèlia Camarasa, psicòloga; Vanessa Saura, traductora i correctora; i Maribel Contreras, formadora. Seran cinc xerrades d’una durada d’uns vint minuts cadascuna en les que compartiran les seves experiències com a emprenedores.

 

A la tarda a partir de les 15 h es duran a terme diversos tallers, en els que es facilitaran eines per a conèixer com emprendre un negoci o projecte empresarial. El primer dels tallers de la tarda anirà a càrrec de Lara De Miguel i Arnau Colominas de Branding Low Cost –organitzadors de la jornada-, el qual porta per títol ‘Com aconseguir una imatge professional per al teu projecte sense deixar-s’hi un ull de la cara’. El seguirà Maria Cucurull, amb ‘Busca la millor manera d’explicar el teu projecte’, i tancarà la jornada Alba Castellví, amb una sessió titulada ‘D’on treure el TEU temps’, en la qual es proposaran idees per tenir temps per a una mateixa, malgrat les obligacions i les càrregues.

Durant la presentació de la jornada s’ha destacat la voluntat de donar visibilitat a la presència de dones en el món de la creació d’empreses, i com a través de trobades com aquesta contribuir a compartir experiències i vivències. Fins ara s’hi ha inscrit unes 30 persones al matí, i unes 40 a les sessions de la tarda. Igualment, encara estan obertes i amb places disponibles a: www.enterprisingwomenlab.com