Comarques

Balaguer aculla la jornada Enterprising Women Lab al CEI

Destinat a fomentar tant l'economia local com l'emprenedoria femenina

Marta Romera
  • novembre 3, 2022
  • 3 min read
Balaguer aculla la jornada Enterprising Women Lab al CEI

Balaguer acollirà la jornada dedicada a l’emprenedoria Enterprising Women Lab, que tindrà lloc al CEI Balaguer aquest dissabte dia 5 de novembre. A la presentació hi ha assistit la paera de Promoció econòmica i Ocupació, Ester Guarné, la paera d’Educació, Igualtat i Nova Ciutadania, Laura Corsà, així com el coordinador del Centre d’Empreses Innovadores de Balaguer, Jaume Roca.

 

L’Enterprising Women Lab és un esdeveniment de caràcter anual, creat a Andorra de la mà de Culturàlia, i destinat a fomentar tant l’economia local com l’emprenedoria femenina, i donar rellevància a dones vinculades a l’emprenedoria. Aquesta edició a la ciutat de Balaguer és la primera que es du a terme a Catalunya.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Les activitats previstes començaran a les 9’30 h del matí amb la benvinguda i un seguit de ponències de dones vinculades a l’emprenedoria. En aquestes xerrades intervindran: Miosotis i Katherine, estilistes; Arboló Monell, motivadora; Cèlia Camarasa, psicòloga; Vanessa Saura, traductora i correctora; i Maribel Contreras, formadora. Seran cinc xerrades d’una durada d’uns vint minuts cadascuna en les que compartiran les seves experiències com a emprenedores.

 

A la tarda a partir de les 15 h es duran a terme diversos tallers, en els que es facilitaran eines per a conèixer com emprendre un negoci o projecte empresarial. El primer dels tallers de la tarda anirà a càrrec de Lara De Miguel i Arnau Colominas de Branding Low Cost –organitzadors de la jornada-, el qual porta per títol ‘Com aconseguir una imatge professional per al teu projecte sense deixar-s’hi un ull de la cara’. El seguirà Maria Cucurull, amb ‘Busca la millor manera d’explicar el teu projecte’, i tancarà la jornada Alba Castellví, amb una sessió titulada ‘D’on treure el TEU temps’, en la qual es proposaran idees per tenir temps per a una mateixa, malgrat les obligacions i les càrregues.

Durant la presentació de la jornada s’ha destacat la voluntat de donar visibilitat a la presència de dones en el món de la creació d’empreses, i com a través de trobades com aquesta contribuir a compartir experiències i vivències. Fins ara s’hi ha inscrit unes 30 persones al matí, i unes 40 a les sessions de la tarda. Igualment, encara estan obertes i amb places disponibles a: www.enterprisingwomenlab.com

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *