Sense Categoria

Balaguer acull una nova edició de Firauto, la fira del vehicle de segona mà

Avatar
  • octubre 15, 2019
  • 5 min read

Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 

La ciutat de Balaguer acollirà una nova edició de Firauto, la Fira del vehicle de segona mà i complements, els dies vinents 19 i 20 d'octubre, al pavelló Inpacsa de la ciutat, arribant ja a la 28a edició.

 

És una fira que gaudeix de molta salut, ja que és molt esperada tant per als expositors que any rere any hi participen com per als visitants que hi assisteixen. Els concessionaris esperen aquestes fires que, de fet, són més pràctiques que vistoses precisament perquè poden exposar els seus productes exclusius i facilita la compra al visitant, ja que no s'ha de desplaçar de concessionari a concessionari.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

L'horari de la fira serà tant dissabte com diumenge de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00h. L'acte inaugural tindrà lloc el dissabte a les 11.00 h i serà presidit pel Sr. Carles Gibert Bernaus, Diputat i Vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

 

Una Fira pionera a les terres de Lleida

Una Fira pionera a les terres de Lleida on uns 22 expositors presentaran vehicles, tots ells supervisats i revisats, amb un gran ventall d'opcions, des de les més econòmiques, que podreu trobar al Mercat de la Ganga, fins a les més sofisticades, per a públics més exigents i/o amants del motor. Tots ells sota la Q de la qualitat com a segell de la Fira.

 

També hi haurà representats altres sectors, com són els remolcs i la maquinària industrial, els complements per als automòbils, l'àudio i també la retolació de vehicles. Serà un any on hi haurà una gran varietat per escollir ja que el pavelló estarà ple de gom a gom igual que l'esplanada exterior de davant d'aquest. El parc de vehicles d'ocasió és cada cop més ampli, ja que també es poden trobar vehicles de gerència i amb molt pocs quilòmetres, fet que li dóna a la mateixa fira un nou valor afegit.

 

El Mercat de la Ganga

Com ja és habitual en aquesta fira, al lateral del pavelló hi haurà el Mercat de la Ganga on els mateixos expositors poden exposar vehicles més econòmics, de fet no poden superar els 6.000 €, deixant els de més valor per a la seva exposició personal.

 

El fet que el visitant pugui veure més de 220 vehicles en una sola exposició facilita la compra i dóna més opció a elegir entre totes els productes presentats, ja que a diferència del vehicle nou que es pot comprar fàcilment per internet o altres canals, el vehicle d'ocasió és propi, aquell que es presenta amb les característiques concretes i particulars i difícilment se'n troba un altre igual. Dins el marc de la Fira hi tindrà lloc activitats paral·leles per tal d'atraure a diferents sectors de públic i distreure els més petits mentre els pares poden visitar més tranquils la Fira.

 

Una zona per als més petits

Per als petits, s'instal·larà novament al darrere del pavelló un circuit inflable de 10 m x 15 m amb quatre vehicles elèctrics per tal d'anar conscienciant del futur que té aquest sistema, per a nens i nenes d'edats compreses entre 6 i 13 anys de forma totalment gratuïta. I romandrà obert en el mateix horari de la Fira.

 

També, com ja és tradicional en aquesta Fira i gràcies a la col·laboració del Club Slot Balaguer, s'instal·larà un circuit gegant d'slot (vehicles teledirigits) perquè tots els nens i nenes que ho desitgin puguin jugar-hi, organitzat pel Club Slot Balaguer, al vestíbul del pavelló. L'organització de Fires de Balaguer creu que és molt important dotar de continguts didàctics les fires que se celebren a la ciutat i en aquest monogràfic es té molt present la necessitat d'advertir a la població dels perills de conduir sota els efectes de l'alcohol o altres substàncies que poden desestabilitzar la persona.

 

L'exposició 'Entre nosaltres'

Quan es parla d'aquest tema la població més vulnerable sempre és la jove però enguany l'exposició que es durà dins el marc de Firauto anomenada 'Entre nosaltres' és un programa universal de prevenció comunitària i de reducció de riscos del consum de drogues, dirigida també a la població adulta, ja que sembla que aquest sector de públic no és vulnerable.

 

Aquesta exposició permet reflexionar sobre l'ús de drogues al voltant de situacions molt quotidianes, com ara l'excés de confiança o l'automedicació entre altres. És una alerta, ja que hi ha gent que pensa que tots els joves prenen drogues, però… ni tota la gent jove pren drogues, ni tota la gent que pren drogues és jove! Aquesta exposició podrà visitar-se al vestíbul del pavelló durant els dos dies de la fira.

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *