Balaguer acollirà aquest cap de setmana el Trail Mont-roig

La ciutat de Balaguer acollirà aquest dissabte dia 18 de novembre una nova edició de la Trail Mont-roig. Per aquesta edició s’han previst tres recorreguts, una que farà la volta al pantà de Sant Llorenç i que serà apte per a totes les edats; una mitja marató, que és el format inicial de la Trail, i que pujarà al Mont-roig per tornar fins a Sant Llorenç; i un tercer amb distància de marató, que pujarà cap al tossal de Monteró, la torre de Sant Salvador, l’ermita de Sant Jordi i la cresta del Mont-roig.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Quant a la participació, des de pedala.cat han indicat que s’han sorprès del nombre d’inscripcions, les quals enguany han superat les 700 per primer cop. En la resta d’edicions havien assolit una mitja d’uns 500 participants, i per tant fan una valoració molt positiva de la quantitat de corredors inscrits.

 

Des de la Paeria de Balaguer també se’n fa una valoració molt positiva, entenent que a través d’una jornada d’esport es valora el territori i l’entorn natural de la zona, així com de la mateixa ciutat de Balaguer.