Fans de Doctor Prats: La ciutat lleidatana que acollirà un dels seus darrers concerts

El proper 16 de desembre la ciutat de Balaguer acollirà un dels darrers concerts del grup Doctor Prats, els quals han anunciat una aturada durant tot l’any 2024. En aquesta aturada, el grup es vol centrar en la realització d’un nou treball que sortirà a meitats del 2025 i que pretén ser la celebració dels seus 10 anys als escenaris. Així, i per finalitzar aquests 8 anys, la banda de Terrassa ha decidit realitzar un final de gira inesperat en quatre poblacions de les diferents demarcacions, per tal de descentralitzar els concerts de les grans ciutats.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un exemple clar del que ha estat Doctor Prats durant aquests anys, en els que no només se’ls ha pogut veure en grans festivals i capitals de comarca, sinó també en petites poblacions d’arreu del principat. Per aquest motiu, els concerts de final de gira se celebraran en places o espais públics de les diferents poblacions, amb la voluntat que tothom hi pugui assistir i poder escoltar les últimes notes del grup.

 

El gran final de gira començarà el dia 15 de desembre a Cassà de la Selva a Girona, seguirà el dia 16 a Balaguer a l’hora del vermut en un espectacle que començarà a les 12 h a la plaça del Morter. El mateix 16 a la nit seran a Reus, i per finalitzar el comiat, el dia 17 tocaran a la plaça Mossèn Homs de Terrassa, on tot va començar. Aquesta darrera gira serà enregistrada per a la posterior realització d’un petit documental, en el que es farà partícips totes les poblacions que han ajudat a fer realitat aquests darrers concerts. En el cas de la ciutat de Balaguer, el concert s’emmarca dins dels actes previs a La Marató, que tindran lloc el proper diumenge 17 de desembre. A més, durant el concert es podran fer donatius per La Marató.