El Balàfia Vòlei presenta la nova samarreta de joc coincidint amb el seu aniversari

El Balàfia Vòlei Lleida ha presentat aquest dilluns a la tarda en un acte al centre cívic del barri la seva nova samarreta de joc, que lluirà enguany coincidint amb el 10è aniversari de la creació del club i amb l'estrena del primer equip, el Rodi Balàfia Vòlei, a la divisió de plata del voleibol estatal, a la Superlliga 2.

 

La presentació de la nova indumentària ha comptat amb la participació del Paer en Cap, Miquel Pueyo, qui ha agraït la implicació als patrocinadors del club, l'esforç dels jugadors i l'equip tècnic i ha destacat també el lideratge de la presidenta de l'entitat, Vanesa Ortega. També han participat en l'acte el tinent d'alcalde Paco Cerdà i els regidors Jaume Rutllant, Ignasi Amor, Fèlix Larrosa i Jackson Quiñonez.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Nova samarreta del Balàfia Volei

El Balàfia Vòlei presenta la nova samarreta de joc coincidint amb el seu 10è aniversari | LleidaDiari.cat

 

La marca esportiva que vestirà el Balàfia Vòlei seguirà sent GEFF i per commemorar aquest desè aniversari el club ha dissenyat les noves samarretes de joc, tant la verda com la negra (per a la segona equipació i el jugador lliure). La verda és un homenatge al barri de Balàfia i per la commemoració dels 50 anys de la seva associació de veïns i representa la llista oficial de carrers del barri. La negra és un homenatge a Lleida i representa l'skyline més conegut de la ciutat, amb la Seu Vella.

 

Trajectòria del club

El projecte del Balàfia Vòlei comença l'any 2008 a Torrefarrera, des d'on el club va traslladar-se al pavelló Juanjo Garra instal·lant-se al barri de Balàfia ja per a la temporada 2011-12. Aquest any, després d'arribar a un acord amb el col·legi Claver de Lleida i el CECELL, que van assumir els equips femenins del club, el Balàfia Vòlei se centra ara en els equips masculins i comptarà amb un total de 100 jugadors, incloent-hi un nou equip júnior.