Els autors de ‘Mi barrio es’ actuaran a les Festes de Maig de Lleida

Els artistes Delasurandy amb Los Kingz Griñan, Jow RP i ElChoco, autors de la cançó 'Mi barrio es', actuaran a les Festes Majors de Lleida el pròxim de maig.

 

Segons han informat a través de les xarxes socials de l'Associació de Veïns del barri de la Mariola, l'espectacle tindrà lloc a l'escenari principal del recinte firal dels Camps Elisis de la capital del Segrià. A més a més de presentar en directe aquesta cançó que en poques setmanes ha arrasat a Youtube, el grup també tindrà l'oportunitat de cantar l'estrena 'Muévelo', en aquest cas, interpretada per Delasurandy i El Princy.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Una de les actuacions més esperades de les festes

Sens dubte aquesta actuació serà una de les més esperades de les festes, ja que l'èxit del tema que parla d'un dels barris més populars de Lleida, no ha fet més que créixer en les darreres setmanes. Amb més de 36.000 visualitzacions a Youtube, el cantant parla de la seva gent i del seu estil de vida. Precisament, desenes de veïns del barri van acceptar col·laborar en la realització del videoclip que va tenir lloc el passat dissabte 15 de febrer.

 

A les imatges es poden veure populars places i carrers de la Mariola i molts dels seus veïns que no han dubtat ni un moment en donar suport als artistes del barri. També es van desplaçar fins a l'emblemàtic monument de la Seu Vella de Lleida per a enregistrar algunes imatges més. Així doncs, tots els fans del grup i d'aquest tema que ha marcat la història musical de la ciutat, ja poden reservar-se el pròxim 9 de maig en la seva agenda, ja que no hi ha dubte que Ponent sonarà més que mai a ritme de 'Mi barrio es'.