Autocars per anar a veure al Lleida Esportiu a Leganés

Autocars per anar a veure al Lleida Esportiu a Leganés| Text i fotografies: Lleida Esportiu (Arxiu)

 

Els responsables del Lleida Esportiu han organitzat diversos autocars per viatjar a Leganés per veure el partit de la tornada de la primera ronda de play off d’ascens a Segona Divisió A que es jugarà el primer cap de setmana de juny contra els madrilenys. El preu del desplaçament és de 10 euros sense entrada. Els dos clubs estan negociant el preu de l’entrada a l’estadi ja que es vol posar un preu únic per a les dos aficions. 

Per reservar plaça cal passar per les oficines del Lleida Esportiu a partir d’aquest dijous i fins al proper dijous dia 30 de maig. El dijous dia 23 i el divendres dia 24 tothom que ho desitgi es pot apuntar al desplaçament a les oficines del conjunt blau en horari de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores i pagar els 10 euros del viatge. El dissabte dia 25 les oficines del Lleida Esportiu també romandran obertes de 10.00 a 14. hores. Del dilluns 27 al dijous dia 30 de maig els socis i aficionats que ho desitgin encara estan a temps d’apuntar-se al desplaçament en horari de tarda (de 16.00 a 21.00 hores). En el moment de reservar plaça pel viatge cal portar el DNI original.
 
Està previst que els autocars que acompanyin al conjunt lleidatà surtin direcció Leganés el diumenge dia 2 a partir de les 08.00 hores del matí des del Camp d’Esports. La tornada cap a la capital del Segrià es farà un cop acabi el partit entre el Leganés i el Lleida Esportiu.