L’Aula de Teatre de Lleida celebra la segona Creative Week 2023

Folie à deux, l’espectacle teatral de moviment i objectes, de la companyia La Diógenes Produccions, ha estat una de les activitats del primer dia de la Creative Week 2023 de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida. La mateixa companyia s’ha encarregat d’impartir un taller de teatre físic i animació de titelles a l’alumnat del cicle formatiu de grau superior en Tècniques d’Actuació Teatral. Ffins divendres 3 de febrer se celebra la 2a Creative Week de l’Escola d’Art Aula Municipal de Teatre de Lleida. Una setmana d’activitats per a tot l’alumnat i professorat de l’Aula, en la qual es comptarà amb la participació d’entitats i professionals de les arts escèniques del territori, així com d’exalumnes de l’escola.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L’escola de teatre vol que la Creative Week 2023 es consolidi en aquesta segona edició com un espai d’intercanvi i de trobada entre alumnat, professorat i professionals del món de les arts escèniques, que proporciona noves experiències, coneixements i sinergies.

 

Per aquesta edició, l’equip de l’Aula de Teatre ha preparat les següents activitats:

  • Cicles en xarxa. Unes trobades d’intercanvi entre l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Danses Urbanes del Dancescape i el CFGS en Tècniques d’Actuació Teatral de l’Aula.
  • L’essència del moviment. Workshop de teatre físic i animació de titelles a càrrec de la companyia La Diógenes Produccions.
  • Folie à deux. Espectacle teatral de moviment i objectes, de la companyia La Diógenes Produccions.
  • Soundpainting. Taller a càrrec del Col·lectiu Free’t.
  • Moviment creatiu. Taller infantil per comunicar i explicar a partir de la dansa i el moviment creatiu a càrrec de Marta Casals.
  • Moviment i espai públic. Taller de teatre de carrer per a joves, a càrrec de la companyia Fadunito.
  • Trobada/xerrada per a joves a càrrec del Centre de Titelles de Lleida
  • Aprenentatge compartit. Alumnat del cicle formatiu de grau superior i joves de l’Aula compartiran coneixements al voltant del moviment.
  • Taula rodona: viure del teatre, utopia o realitat? Trobada amb gent del sector, alumnat i exalumnat de l’Aula.

 

El cartell i disseny gràfic de la Creative Week 2023 són obra de Maria Torres Bergadà, alumna en pràctiques a l’Aula del Grau en Disseny Digital i Tecnologies Creatives de la Universitat de Lleida.