Sense Categoria

L’Aula de Lleida recupera la presencialitat amb la millora de la pandèmia

LleidaDiari
  • octubre 5, 2021
  • 2 min read
L’Aula de Lleida recupera la presencialitat amb la millora de la pandèmia

L'Aula d'Extensió Universitària de la ciutat de Lleida reprèn aquest mes les classes presencials després d'un curs i mig aturada per la pandèmia de COVID-19. La matrícula, que continua oberta fins aquest dijous 7 d'octubre, ja supera els 1.200 inscrits. És l'aula amb més alumnat de les 23 que coordina la Universitat de Lleida (UdL) a la província. Enguany s'incorpora al llistat la de El Palau d'Anglesola.

 

Les sessions de l'Aula de Lleida tindran lloc a partir del dilluns, 18 d'octubre, a la Sala d'Actes de l'edifici del Rectorat. Aquesta setmana, però, encara es poden fer matriculacions a l'Edifici Polivalent, a Cappont, de 9.00h a 13.00h.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

«No hi ha inauguració oficial, però recuperem els horaris i els torns de fa dos cursos i estem molt satisfets de poder fer-ho», destaca el president de l'Aula, Paco Rué.

L’Aula de Lleida recupera la presencialitat amb la millora de la pandèmia

L'Aula de Lleida recupera la presencialitat amb la millora de la pandèmia | UdL

 

El curs 2019-20 no va poder acabar-se per la crisi sanitària

El curs 2019-20 no va poder acabar-se per la crisi sanitària i el següent es va haver de suspendre. El programa de l'actual arrencarà el dia 18 amb una xerrada de la historiadora cerverina Montse Pérez Serra sobre Les meravelles del món. També hi ha previst un concert dels Solistes de l'AIMS el 27 d'octubre i una representació de l'obra El traje, de Glòria Martín, a càrrec de Yin Teatre, el dia 28.

 

Les diferents Aules d'Extensió Universitària de la demarcació sumen uns 5.500 alumnes. A Mollerussa, unes 200 persones han assistit aquest dilluns a la sessió inaugural, presidida pel vicerector de Cultura i Extensió Universitària de la UdL, Joan Busqueta. «Són comunitats que van més enllà de l'edat, reforcen la identitat, són solidàries i promouen la cultura», ha destacat.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *