Sense Categoria

7 morts i 60 nous positius per coronavirus a la demarcació de Lleida

Avatar
  • març 25, 2020
  • 2 min read

Imatge de sanitaris atenent a un pacient. | Facebook Comitè HC del Vendrell

El Departament de Salut ha informat aquest dimecres a la tarda que en les últimes hores a la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran han mort 7 persones amb coronavirus SARS-CoV-2. Així mateix, també confirma 60 casos positius nous a la demarcació per coronavirus SARS-CoV-2. 

 
 
[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]
 
 
Actualment, 174 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D'aquests casos: 107 es troben ingressats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 79 dels quals estan estables a planta i 28 es troben a l'UCI; 29 persones estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 23 de les quals estan estables a planta i 6 es troben a l'UCI; 6 persones estan ingressades en centres privats; 10 persones es troben ingressades a l'Espitau Val d'Aran, totes estables a planta; 15 casos estan ingressats a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, tots a planta; 4 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta; i 3 persones es troben ingressades a l'Hospital de Cerdanya estable a planta.
 
 
Cal destacar també que en les últimes hores han estat donades d'alta 10 persones: 1 que estava ingressada a l'Hospital Comarcal del Pallars; 7 persones que estaven ingressades a l'HUAV i 2 que es trobaven a l'Espitau Val d'Aran.
Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *