Cultura

L’Auditori dona el tret de sortida als concerts de tardor de LaTemporada Lleida

Marta Romera
  • octubre 4, 2022
  • 3 min read
L’Auditori dona el tret de sortida als concerts de tardor de LaTemporada Lleida

L’Auditori Municipal Enric Granados dona el tret de sortida aquest dijous,a les 20 hores, als concerts de tardor de LaTemporada Lleida. Serà amb LleidArt Ensemble amb ‘Bolling&Friends. Suite per a flauta i piano Jazz Trio’.

Neus Puig, flauta; Marta Castelló, piano; Roger Azcona, contrabaix, i Ignasi Corella, batería, presenten un un concert que barreja músiques d’arreu, des del tango argentí, passant pel blues americà amb ritmes africans i, fins i tot, una obra del compositor Claude Bolling que es pot dir que és una olla barrejada d’estils i músiques del món. Tot aquest viatge musical a través de quatre instruments: la flauta travessera, el piano, el contrabaix i la bateria.

firetes-lleida-bo

Programa

  • Kicho, per a contrabaix i piano A. Piazzolla
  • Suite per a flauta, piano i contrabaix T. Goplerud
  • Quartet amb flauta D. Esterri
  • Suite per a flauta i jazz piano trio C. Bolling

Les entrades (10 € general / 9 € reduïda) es poden comprar a les taquilles de l’Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l’Escorxador i al web de LaTemporada Lleida.

LleidArt Ensemble

LleidArt Ensemble és una associació de joves músics que han compartit estudis i experiències musicals al llarg dels últims anys. Tots ells s’han format inicialment a Catalunya i després han ampliat els seus Estudis musicals amb postgraus i màsters en escoles d’alt prestigi d’arreu. El grup neix de la necessitat i voluntat de construir un espai de creació musical de qualitat, obrint-se a qualsevol tipus d’estil i anant sempre més enllà dins l’àmbit de la música de cambra.

Partint de la base d’una formació compartida a l’ESMUC, d’un potencial artístic ric i variat i de l’amistat que els uneix, LleidArt Ensemble vol conjugar les seves inquietuds en un projecte motivador ampliant l’oferta cultural actual. La qualitat musical, la innovació, la il·lusió i la flexibilitat davant una nova realitat musical i social, són algunes de les característiques pròpies del grup.

Des de l’any 2013 és grup resident de l’Auditori Enric Granados de Lleida, ha format part de la Xarxa de Joventuts Musicals de Catalunya i també ha estat Grup Vinculat a l’ESMUC. Ha realitzat espectacles familiars i concerts de diversos estils i formats passant per la música de cambra i la música contemporània. Tots ells s’han estrenat i representat en les millors sales del territori lleidatà com l’Auditori Enric Granados i la Seu Vella, així com en altres teatres i auditoris catalans. La temporada 18/19 va estrenar l’espectacle Fora de Sèrie basat en música televisiva de sèries i dibuixos animats dels anys 80 i va fer l’enregistrament de la BSO de la minisèrie Vida Privada coproduïda per Oberon cinematogràfica i TV3, la temporada 19/20 es va embarcar en una nova producció amb el Ballet de Barcelona: Pere i el Llop , actualment el grup té entre mans un projecte de cambra que fusiona el jazz amb la música clàssica i un altre titulat Nit transfigurada.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *