L’Auditori inicia els concerts familiars amb ‘La festa de la Nora’

L’espectacle ‘La festa de la Nora’, amb la Big Band de Granollers, dona el tret de sortida al cicle de concerts familiars de l’Orfeó a l’Auditori Enric Granados. Un espectacle amb suport gràfic animat on es mostra aquesta formació instrumental de manera didàctica, entretinguda i participativa. Una aventura amb la música llatina, àrab, jazz, klezmer i hip-hop.

 

L’espectacle, que forma part de la programació de tardor de LaTemporada Lleida, tindrà lloc aquest dissabte 22 d’octubre a les 18.30 h a l’Auditori Enric Granados, i està especialment adreçat a infants a partir de 3 anys.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Les entrades (10 € general / 9 € Amic/Amiga de LaTemporada) es poden comprar a les taquilles de l’Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l’Escorxador i al web de LaTemporada Lleida.

‘La Primera de Mahler’

D’altra banda, l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida presenta ‘La Primera de Mahler’, obra titànica, un monument de la música simfònica, aquest diumenge, a les 19.00 hores, a l’Auditori Municipal Enric Granados en el marc de la programació de tardor de LaTemporada Lleida.

 

Sota la direcció d’Alfons Reverter, l’OJC ho fa de la mà d’un dels seus projectes pedagògics més emblemàtics, l’Acadèmia OJC -2022, pensada per acompanyar en el camí cap a la vida professional als estudiants de música que destaquen per la seva excel·lència.

 

Present i futur de la vida música lleidatana se sumen per donar vida a aquesta obra tan meravellosa que l’OJC interpreta per primer cop, mirant al futur amb esperança.

Programa

Simfonia n.1 en Re Major, ‘Tità’ G. Mahler.

 

Les entrades (15 € general / 13,5 € Amic/Amiga de LaTemporada/Amics OJC: 11 €) es poden comprar a les taquilles de l’Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l’Escorxador i al web de LaTemporada Lleida.