15 associacions participen en la Primera Fira d’Entitats d’Almacelles

Un total de 15 associacions han participat aquest dissabte a la Primera Fira d’Entitats d’Almacelles organitzada per l’Ajuntament a la sala polivalent i que ha estat inaugurada per l’alcaldessa, Vanesa Olivart, acompanyada de l’exconsellera de Drets Socials, Violant Cervera, i les regidores i regidors de l’equip de govern. 

L’alcaldessa, “anima tothom a formar part de l’associacionisme perquè és el cor que fa bategar el poble a implicar-s’hi, per fer vida al poble, i a comprar a les botigues i a gaudir dels nostres espais verds. Un poble unit és imbatible”

“Les entitats sou el cor que ens fa bategar; les persones que tireu endavant cada associació, amb tota la bona voluntat i altruisme del món, sou les que teniu cura que ningú es quedi enrere, o es quedi fora ja sigui en l’àmbit social, econòmic, cultural o Esportiu”, ha dit l’alcaldessa en el seu discurs. 

La iniciativa d’organitzar aquesta fira ha estat arran de la creació d’Almacelles en Xarxa, el projecte que va veure la llum el passat juliol i que ha agrupat a les associacions del municipi, amb espai propi al web municipal i que, amb la Fira d’Entitats, “volem donar més visibilitat encara a la gran tasca que fan les organitzacions de voluntaris, clubs esportius i ens culturals”, explica Olivart.

Durant tota la jornada, la sala polivalent va acollir les parades de les 15 entitats participants on les persones interessades es podien informar de les seves activitats i fer-se sòcies. Durant la tarda a més a més, es va fer una xocolatada per als infants, tallers i activitats organitzades per les entitats, participants i inflables perquè també els més menuts i famílies gaudissin de la fira. 

També hi havia un espai per a pintacares i ‘tattoos’ a càrrec de Bivid i també i hi ha servei de ‘foodtruck’, menjar en una furgoneta. Durant el matí, ha tingut lloc una sessió de contacontes i un vermut popular amb una actuació musical de la solista Delmo.