Arranca una nova edició del Festival L’hora del Jazz amb una quinzena d’activitats

L’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM) organitza el Festival L’Hora del Jazz- Memorial Tete Montoliu, una iniciativa que vol apropar a un públic ampli l’escena jazzística catalana. Ho fa a partir de concerts localitzats en diversos punts de Catalunya, realitzant una aposta ferma pels talents emergents junt amb noms de reconeguda presència a l’escena musical catalana. El festival té lloc del 9 de setembre a l’1 d’octubre.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L’edició d’enguany compta amb dues novetats significatives: una ampliació del nombre d’activitats —setze, en comptes de dotze— i també del nombre d’espais: deu sales i espais, repartides entre les comarques barcelonines —Barcelona, Sitges, Granollers, Vilafranca, Sant Vicenç dels Horts, Centelles i Bigues i Riells—, gironines —Olot i Girona— i les ciutats de Tarragona i Lleida. La capital del Segrià acollirà el 16 de setembre a les 20.30 hores a l’espai Orfeó, el concert de ‘Pérez, Arnedo & Fumero Trio’.

El trio format pel gran guitarrista Dani Pérez, el mític contrabaixista Horacio Fumero i el bateria barceloní Guillem Arnedo, interpreta composicions pròpies dels tres músics amb arrels de la música tradicional argentina, així com estàndards de la tradició jazzística amb arranjaments propis. Per entrades i més informació cal consultar el següent enllaç.