Assalten un domicili del Cogul fent-se passar per policies

Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra | TarragonaDigital

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres tres homes després d'assaltar un domicili del Cogul (Garrigues) fent-se passar per policies i amb armes curtes.

 

Els fets van passar el mateix dia, quan cap a les 15.00 hores dos homes van trucar a la porta i van entrar per la força al domicili quan els van obrir. Els dos assaltants anaven amb roba policial i passamuntanyes, van amenaçar amb una pistola les persones que hi havia a la casa i van fer que obrissin la caixa forta.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Els Mossos van muntar un dispositiu tancant les carreteres

Després de comprovar que no contenia res de valor van fugir sense robar res. En conèixer els fets, els Mossos van muntar un dispositiu tancant les carreteres principals i secundàries per interceptar els assaltants.

 

Cap a les 16.00 hores, en un control a la carretera que va de Lleida a Artesa de Segre, els Mossos van aturar un vehicle sospitós ocupat per dos homes, els lladres, i els van detenir. Minuts més tard van detenir un tercer implicat, que havia baixat del vehicle a Artesa de Lleida.

 

En un camí proper al lloc on es van produir les detencions

En un camí proper al lloc on es van produir les detencions, els Mossos van localitzar una motxilla que contenia peces de roba policial, dues pistoles, un passamuntanyes, guants i altres estris. Els detinguts, dos dels quals amb antecedents, han passat aquest dissabte a disposició judicial. Tenen 36, 56 i 59 anys, són de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida. Se'ls atribueixen els delictes de robatori amb violència i intimidació, tinença il·lícita d'armes i usurpació de funcions públiques.