Sense Categoria

Robatori per allunatge a una botiga de motocicletes d’Alcarràs

Avatar
  • octubre 28, 2018
  • 3 min read
Robatori per allunatge a una botiga de motocicletes d’Alcarràs

 

 

La matinada de dissabte 27 d'octubre, una botiga de motocicletes d'Alcarràs (Segrià) va ser assaltada per un grup de lladres mitjançant el mètode de l'allunatge, que es van endur quatre vehicles valorats en 30.000 euros; les càmeres de seguretat van poder captar el moment dels fets, en què tres individus encaputxats encasten la furgoneta a la porta principal de vidre de l'establiment i hi carreguen ràpidament quatre motos abans de fugir.

 

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar els autors del robatori, que va tindre lloc a una empresa situada al polígon Tossalet Roig de la localitat del Segrià; una recerca que a hores d'ara no té sospitosos a causa de la velocitat en què els autors van cometre el delicte, que en poc més de dos minuts van cometre el robatori i van fugir.

 

L'empresa afectada va denunciar els fets i va entregar l'enregistrament de la càmera de seguretat que va gravar tota l'acció dels lladres, amb l'esperança que ajudi a la investigació policial a trobar els delinqüents.

 

Robatori exprés en una botiga a Alcarràs

Les càmeres de seguretat de l'establiment van registrar tot el procediment, on es poden veure tres encaputxats que aturen la furgoneta davant de la botiga, trenquen el cadenat de la tanca exterior i posteriorment encasten la part del darrere de la furgoneta contra la porta principal de vidre, que queda totalment destrossada. A continuació, obren les portes de la furgoneta i hi situen una rampa per facilitar l'entrada de fins a quatre motocicletes que entre els tres van pujant al vehicle.

 

Tot plegat una maniobra molt ben planificada i especialment ràpida, que resta a l'espera que avanci la investigació dels Mossos d'Esquadra per trobar algun sospitós.

 

Segon assalt nocturn del mes d'octubre al Segrià

El robatori d'Alcarràs no ha estat l'únic robatori nocturn d'empreses aquest mes d'octubre al Segrià. Dues setmanes enrere una empresa d'emmagatzematge frigorífic del barri de Cappont de Lleida també va ser assaltada per tres encaputxats que van utilitzar serres radials per forçar la caixa força i endur-se els diners.

 

Es dóna el cas que en aquella ocasió hi havia un vigilant de seguretat, que els lladres van poder deixar tancat a l'oficina sense que pogués intervenir per aturar-los.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *