La Fundació Aspros rep el merescut premi del Consell Social de la UdL

La Fundació Aspros, entitat degana a les Terres de Lleida en l’àmbit de l’atenció a les persones amb discapacitat, rebrà aquesta tarda el premi del Consell Social de la Universitat de Lleida (UdL) en la categoria de Lideratge Social.

 

En un acte que tindrà lloc a partir de les 18.30 hores d’avui a la sala Víctor Siurana de l’edifici del Rectorat la UDL, l’entitat veurà materialitzat un altre reconeixement a la seva trajectòria de 60 anys i a la tasca que ha dut a terme durant aquestes sis dècades a les Terres de Lleida en el seu àmbit d’activitat.

 

A l’acte de lliurament, hi assistiran el director executiu de la Fundació Aspros, Enric Herrera, Lourdes Mora, directora de Responsabilitat Social Corporativa, el director d’Operacions i Transformació Digital, Àlex Martí, i també Emili Minguito, una persona que forma part de l’entitat des de fa quaranta anys.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un 2022 per recordar

Al llarg d’aquest 2022, la Fundació Aspros ha dut a terme una sèrie d’activitats i iniciatives per a celebrar el seu 60è aniversari. Per exemple, s’ha creat el concepte ‘Les 12 raons d’Aspros’ i, a principis d’any, l’artista lleidatana Sonia Alins va crear una obra exclusiva commemorativa d’aquest aniversari. A més, durant l’any s’han celebrat tres esdeveniments dirigits als diferents públics de l’entitat, que han aplegat a més de 1.000 persones en total i que han tingut una gran repercussió mediàtica.

Crear llocs de treball i normalitzar vides

Impulsar la inclusió i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, principalment discapacitat intel·lectual i malaltia mental és la missió principal de l’entitat, que enguany commemora el seu 60è aniversari. Amb aquest objectiu la Fundació Aspros, entitat sense afany de lucre, treballa des de l’any 1962, juntament amb les famílies, les administracions i entitats públiques, per a la normalització d’aquest col·lectiu.

 

La Fundació Aspros atén a persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment, són més de 500 les famílies ateses en àrees d’acolliment residencial, servei de teràpia ocupacional, servei ocupacional d’inserció i formació professional.