Sense Categoria

Aspros organitza una jornada a Lleida per a millorar la convivència social

Avatar
  • setembre 21, 2018
  • 2 min read
Aspros organitza una jornada a Lleida per a millorar la convivència social

La Fundació Aspros organitzarà diumenge una jornada a la Seu Vella de Lleida que, sota el títol «Humanisme i Societat», vol difondre i reivindicar els projectes d'empreses i entitats per millorar la convivència social mitjançant l'ocupació. La trobada la inaugurarà a les 10.00 hores el conseller de Treball, Afers Socials i Família, Chakir El Homrani. A l'acte, també hi assistiran l'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, un representant de la Diputació de Lleida i el president de la Fundació Aspros, Jaume Herrera.

 

A «Humanisme i Societat», la directora de Recursos Humans i Qualitat de la cooperativa ActelGrup, Teresa Teixiné, explicarà les iniciatives del grup per millor la integració social de persones amb dificultats per ocupar-se. Així mateix, el director del Departament d'Integració sociolaboral de la Fundació Bancaria “la Caixa”, Jaume Farré, parlarà del programa 'Incorpora', que propicia l'entrada al mercat laboral de persones amb risc d'exclusió social.

 

La important tasca d'Aspros a Lleida

La jornada finalitzarà amb la intervenció del Director Tècnic de la Fundació Aspros, Joan Escolar, que repassarà el passat i avançarà les línies de futur de l'entitat. La Fundació Aspros atén a persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment, són més de 500 les famílies ateses en àrees d'acolliment residencial, servei de teràpia ocupacional, servei ocupacional d'inserció i formació professional que ofereix l'associació Aspros a Lleida. Els serveis de la fundació aporten una millora de qualitat de vida, tant a les persones ateses, com a les seves famílies.

 

Aquest tipus d'associacions i entitats a la demarcació de Lleida, i en qualsevol altra del país, són de vital importància per d'acollir, guiar i dones les eines necessàries a totes aquelles persones amb discapacitat intel·lectual que no es poden valdre per si mateixes. Sens dubte, la tasca que desenvolupen és molt important i amb jornades com la de diumenge s'ajuda a donar visibilitat als problemes que sovint tenen des d'aquest col·lectiu. A més a més, cal destacar que Aspros compta amb el suport de professionals que fan de la seva tasca una altament qualificada.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *