Categories: Sense Categoria

Alguaire rep els primers esquiadors suecs d’enguany amb destí Andorra i Baqueira-Beret

L'Aeroport de LleidaAlguaire ha acollit aquest diumenge el primer vol dels deu que el turoperador Quality Travel ha organitzat aquesta temporada per portar esquiadors suecs a les pistes andorranes i, per segon any, també a Baqueria Beret. Hi haurà vols cada diumenge fins a finals de març. L'avió ha sortit d'Estocolm i ha arribat a l'aeroport lleidatà a les 13:10h, tres quarts d'hora abans del previst.

 

La majoria dels passatgers van a esquiar a les pistes andorranes però aquest diumenge també n'hi havia onze que han optat per anar a l'estació aranesa de Baqueira-Beret. Quality Travel és l'únic turoperador que enguany opera a Alguaire, després que el passat octubre el britànic Neilson confirmés que deixava de portar vols xàrters a l'aeroport lleidatà arran de la fallida de Thomas Cook.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Finals de març cada diumenge l'aeroport lleidatà rebrà vols de Suècia

El vol procedent d'Estocolm ha aterrat a l'aeroport de Lleida-Alguaire a les 13.10 hores, tres quarts d'hora abans del previst, ja que l'arribada estava programada a les 13.55 hores. A les 14.00 hores l'avió ha tornat a marxar a Estocolm amb turistes que havien arribat fa uns dies a l'aeroport de Barcelona. Així, des d'aquest diumenge i fins a finals de març cada diumenge l'aeroport lleidatà rebrà vols procedents de diverses localitats de Suècia.

 

La majoria del centenar d'esquiadors que han arribat a l'aeroport d'Alguaire han marxat amb autocars direcció a les estacions d'Andorra. També n'hi ha hagut onze que han optat per Baqueria Beret, destinació que el turoperador va començar a oferir l'any passat i que es troba a dues hores i mitja amb autocar. Quality Travel també ha portat esquiadors a Baqueria-Beret des de l'aeroport de Tolosa de Llenguadoc.

 

L'any passat els clients van marxar satisfets

La guia encarregada d'acompanyar els esquiadors suecs a Baqueria-Beret, Susanna Kalean, ha explicat que l'any passat els clients van marxar satisfets i que enguany n'hi ha més que han optat per visitar l'estació aranesa. Pel que fa el perfil d'aquests, ha dit que la majoria són «bons esquiadors» que ja han estat a Andorra però que aquesta vegada han volgut descobrir «altres destinacions».

 

Dos dels passatgers, Viking i Sofia, han explicat que és la primera vegada que aniran a esquiar a Andorra. «Probablement és un bon lloc per anar a esquiar i amb bon temps», ha dit Viking mentre que Sofia ha explicat que normalment esquia a Suècia però que aquest any uns amics seus van trobar el viatge de Quality Travel i ella s'hi va voler sumar perquè creu que Andorra és un país «emocionant” i «nou»

  

.

 

 

També et poden interessar…

Redaccio

Recent Posts

Ja es coneix el número guanyador de la Grossa de Sant Jordi

El número guanyador de la Grossa de Sant Jordi d'enguany és el 02219. Els que…

18 minuts ago

Troben el cos d’una persona sense vida en una platja catalana

Una persona ha aparegut morta aquest dissabte a la matinada a la platja de Sant…

2 hores ago

Zapatero fa una crida a Lleida a la defensa de Sánchez

L'expresident de govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero ha fet una crida a la mobilització…

6 hores ago

Catalunya, en alerta per pluges

Protecció Civil ha activat aquest divendres a la tarda la fase d'alerta del Pla especial…

6 hores ago

Deixen en llibertat els tres detinguts per robar cases de l’Horta de Lleida

Els tres detinguts dimecres passat a l'Horta de Lleida han passat avui a disposició judicial i han…

19 hores ago

Alerta per un error en els frens d’alguns vehicles BMW

Quin és el problema? Segons s'ha indicat, la incidència s'ha detectat en el sistema de…

19 hores ago