L’esperit solidari de Lleida no s’acaba amb la Covid i arriben les #PostuPegatines

L'afectació de la Covid-19 és tan àmplia com sectors o iniciatives existeixen. La frenada del contacte social i la paralització d'actes públics han tallat algunes de les aportacions solidàries que tenen projectes com l'endegat des de fa anys pel Sr. Postu a Lleida.

 

La venda de les seves populars #PostuXapes han aconseguit any rere any beneficis per a moltes entitats de Lleida, però amb l'arribada de la pandèmia els ingressos aportats a través de la compra d'aquests articles han baixat. De fet, el mateix Sr. Postu explica que: «Amb prou feines el total serà una tercera part del que vam poder recaptar l'any passat, i d'aquesta quantitat, gairebé la meitat és per la lluita contra la Covid».

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Una espenta a la seva botiga virtual

Però si alguna cosa bona ens ha ensenyat la Covid, és la capacitat per a reinventar-nos i, per aquest motiu, la botiga del Postureig de Lleida ja té disponibles les #PostuPegatines; amb els mateixos dissenys que les xapes però en format adhesiu. Concretament, es tracta d'un cercle blanc de 7 cm de diàmetre que s'enganxa per darrere. Amb aquest nou disseny que es pot demanar online i rebre directament a casa, el Sr. Postu espera que es doni una espenta final als donatius. T'animes a seguir ajudant per una bona causa? Fes-te ja amb la teva #PostuPegatina!