Edició 2020

Manel, Els Amics de les Arts i els Pets protagonistes del Sisquere Festival a Ponent

  • juny 25, 2020
  • 3 min read

Torrelameu acull aquest estiu el Sisquere Festival | LleidaDiari.cat

L'estiu del 2020 neix el Sisquere Festival, una iniciativa de l'Associació per la Cultura Lliure de Lleida amb la voluntat d'oferir una programació cultural de qualitat per a tots els públics adaptada a la situació actual de crisi sanitària provocada per la Covid-19.

 

Un format reinventat que per una banda compleix estrictament amb totes les mesures sanitàries i de distanciament social imposades per les autoritats corresponents i d'altra, garanteix el gaudi d'un espectacle musical en directe amb tota normalitat.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

S'ha repartit la programació en quatre caps de setmana

Per això s'ha repartit la programació en quatre caps de setmana –25 de juliol; 1, 8 i 15 d'agost–, s'habilitarà una platea de tres zones amb accessos diferents, regulats i controlats, parcel·les delimitades i cadires separades seguint les mesures de seguretat sanitària corresponents. Així doncs, es dóna la possibilitat d'asseure's juntament amb la vostra unitat familiar o cercle habitual de convivència.

 

El Sisquere Festival transcorrerà a Torrelameu, municipi situat molt a prop de Lleida, i cadascun dels quatre concerts programats constarà de dues actuacions: un artista lleidatà procedit d'un cap de cartell. Cal destacar la presència de Manel amb la gira Per la bona gent, fent sold out arreu on han actuat; Els Amics de les Arts que des del 2018 no trepitgen ponent i els Pets amb la presentació a Lleida de la nova gira 20/20 que aplega una vintena d'èxits del grup de Constantí després de 35 anys de carrera musical. A més a més la cloenda del festival comptarà amb dos dels millors tributs de Queen i The Beatles. Juntament amb aquests, podrem gaudir també de l'actuació del cantautor Joan Blau, la cantautora Éphona i la banda lleidatana Uënsdei.

 

Una iniciativa única a ponent

És una iniciativa única a ponent i de les poques encara vigents en la temporada d'estiu a Catalunya, ja que la majoria d'esdeveniments culturals massius s'han ajornat com a mínim a la temporada de tardor o a l'any vinent. L'objectiu principal és la reactivació del sector cultural, un dels més greument afectats per la pandèmia, amb un compromís ferm amb els artistes de casa, amb el territori i tots els professionals implicats: des de les empreses de sonorització i il·luminació, passant pels artistes, fins al sector de la restauració.

 

La iniciativa s'ha pogut desenvolupar gràcies a una estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Torrelameu. Les entrades es poden adquirir a través del web www.sisquerefestival.com i el preu oscil·la entre els quinze i trenta euros. Tota la informació es pot trobar també al perfil d'Instagram del festival –@sisquerefestival–.

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.