El martiniquès Yaniss Odua encapçala la 13a Terrasseta Reggae de Bellpuig

La Terrasseta Reggae de Bellpuig celebra la seva 13a eidició consolidat com un dels esdeveniments imprescindibles per als amants de la música negra a les terres de ponent. Un dels pocs festivals que poden presumir d'haver pogut continuar celebrant-se cada any a pesar de la pandèmia celebra per fi una nova edició sense restriccions.

 

El martiniquès Yaniss Odua arriba a Bellpuig després d'una llarga gira que l'ha portat, entre d'altres, al Rototom Sunsplash o al Summer Vibration Festival. És una de les estrelles més consolidades al panorama reggae francès. Presentarà el seu nou disc “Stay High”, el més celebrat de la seva carrera.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Cartell de la terrasseta reggae de Bellpuig

El martiniquès Yaniss Odua encapçala la 13a Terrasseta Reggae de Bellpuig | LleidaDiari.cat

 

Els encarregats d'obrir la nit seran The Gramophone All Stars Big Band. Una impressionant banda de 14 musics que barreja els ritmes més clàssics de jamaica amb el soul o el jazz, entre d'altres.

 

Una de les grans esperances del reggae en català

Per tancar la nit, una de les grans esperances del reggae en català; el menorquí Rudymentari. Arriba a Bellpuig a presentar els seu EP 'Contracorrent' i el seu single 'Tenc un Somni', estrenat fa pocs mesos. Al l'espai Sound System hi haurà l'equip del Dr. Dubwiser Hi-Fi, un dels enginyers del reggae més populars de Catalunya. So 100% analògic i mescles de Dub en directe.