Arriba la tercera edició de la ‘Nit d’Estrelles’ en benefici de l’Aecc de Lleida

Cartell de l'esdeveniment

Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 

El restaurant del Mirador dels Camps Elisis acollirà el pròxim 1 de desembre a les 21.00 hores la tercera gala benèfica contra el càncer 'Nit d'Estrelles'. Durant la nit, a més a més d'un deliciós sopar, s'esperen moltes sorpreses que estaran amenitzades amb bona música i espectacle. Part del benefici aconseguir amb les entrades per aquest esdeveniment es destinaran a la delegació lleidatana de l'Associació Espanyola Contra el Càncer. Per tant, no et pots perdre aquesta oportunitat única de passar una nit especial i, d'altra banda, poder participar en un acte solidari com aquest.

 

Així doncs, si no ja t'ho has pensat i no et vols perdre per res del món la 'Nit d'Estrelles', ja pots reservar la teva entrada i demanar més informació a través del telèfon 649 935 912. Per aquesta via podràs contactar amb els organitzadors via whatsapp, fet que suposa una comoditat per a tots aquells interessats que disposen de poc temps. També es pot reservar a través del correu electrònic nitestrelles@gmail.com. De les dues maneres, els encarregats d'organitzar l'acte posaran a la teva disposició tota la informació que necessites per tal que aquella nit, tu també, et sentis com una veritable estrella.

 

El preu del sopar si reserves abans de dia 23 de novembre és de 39 euros. Si no arribes a temps però vols seguir formant part d'aquest sopar solidari, podràs reservar la teva entrada per un preu de 45 euros entre els dies 24 i 28 de novembre. Una vegada tinguis la teva reserva feta has de saber que aquest sopar, com ja t'hem avisat, és especial i que, per tant, hi ha un 'dress code' que s'ha de complir perquè tothom pugui brillar en el seu màxim esplendor. Aquest 'dress code' mana que els convidats han de vestir o bé en vestit o en americana. No ens diguis que no té bona pinta! Afanya't compra la teva entrada i viu la llum solidària!