Arriba el tercer Festival de Contes i espectacles de carrer Marrameu

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu | LleidaDiari.cat

 

La pròxima edició se celebrarà els dies 8 i 9 de juny de 2019 al municipi de Torrelameu. Enguany el festival compta amb la programació d'espectacles per a tots els públics de catorze companyies catalanes, especialment del territori lleidatà, i de totes les disciplines: teatre, dansa, titelles, circ i contes. Pere Pàmpols, el director artístic del Marrameu, vol destacar especialment que aquesta vegada totes les companyies que hi participen són professionals, si bé el festival de contes i de teatre ha anat creixent d'ençà de la seva creació i ja disposa de més recursos.

 

Una altra novetat en aquesta pròxima edició és que el festival comptarà amb espectacles programats dins sala, per la qual cosa el públic podrà gaudir de totes les funcions en els espais adequats i a un preu molt simbòlic. La programació d'aquest 2019 compta amb la participació de companyies de reconeguda trajectòria artística com ara Teatre al Detall, Jam, El Sidral, Zum Zum Teatre, Marta Casals, Els Salats, Cia Terna i Festuc Teatre, que inaugurarà la tercera edició del festival amb la seva darrera producció teatral Adéu Peter Pan.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Una aposta clara per a la programació d'espectacles dirigits a un públic juvenil

Enguany el festival de les arts escèniques fa una aposta clara per a la programació d'espectacles dirigits a un públic juvenil, com per exemple, és el cas de l'espectacle Saudade, de la companyia lleidatana emergent Anatomia del Cactus. També cal destacar la participació de l'Aula Municipal de Teatre de Lleida amb la proposta que han creat els seus alumnes del Grau d'Interpretació Contes políticament correctes.

 

Tres peces curtes de 10 minuts es veuran representades a través d'un itinerari que es farà en tres cases diferents del poble. Aquestes peces teatrals ens expliquen els contes tradicionals de tota la vida a través d'una visió totalment adulta i sorprenent. D'altra banda, el Marrameu també comptarà amb propostes de proximitat dirigides a nadons, un públic que tampoc s'ha d'oblidar. Aquestes funcions es representaran en espais reduïts, màxim 20 famílies. Per aquest motiu, els espectadors que vulguin gaudir d'aquests espectacles hauran de demanar les entrades amb antelació a l'Ajuntament de Torrelameu, ja que els espais i els aforaments seran limitats.

 

En aquesta propera celebració del Marrameu 3r Festival de Contes i Teatre de Carrer que tindrà lloc els propers 8 i 9 de juny de 2019, el poble de Torrelameu preveu superar el nombre d'espectadors de l'edició del festival anterior que, malgrat la pluja, va acollir a més de 5.000 persones.

Cartell de l'esdeveniment

Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 

 

També et pot interessar…