Sense Categoria

Arriba la 7a edició del Vespres en Vers a Lleida

LleidaDiari
  • setembre 7, 2022
  • 2 min read
Arriba la 7a edició del Vespres en Vers a Lleida

Lleida torna a acollir una nova edició del cicle Vespres en vers, per setè any consecutiu, amb la proposta de tres recitals de poetes de la ciutat, que se sumen als celebrats des del 2016.

 

En aquesta edició, el públic podrà sentir les veus de la poesia en viu d'Eduard Batlle, Carme Romia i Lorenzo Plana, els mesos de setembre, octubre i novembre a la sala 2 del Teatre municipal de l'Escorxador. Els recorreguts antològics per cadascuna de les obres respectives, introduïts pels clips audiovisuals que s'han produït sobre els tres autors, acostaran el públic a les seves creacions i als seus cosmos personals.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Cartell de Vespres en Vers

Arriba la 7a edició del Vespres en Vers a Lleida | LleidaDiari.cat

 

 

El primer recital, 'Tots els camins que no he pres', anirà a càrrec del poeta Eduard Batlle. Aquesta primera cita, que anirà precedida de la projecció d'un clip audiovisual sobre el poeta, serà dimecres, 7 de setembre, a les 19 hores, a la sala 2 del Teatre de l'Escorxador. L'entrada és lliure i gratuïta.

 

Una trentena de creadors de la Paraula

Amb els d'enguany, hauran participat en el cicle una trentena de creadors de la Paraula. L'edició d'enguany, a més, coincideix amb una commemoració important, la de la celebració del centenari del naixement de l'escriptor agramuntí Guillem Viladot, una figura polièdrica i innovadora en el terreny creatiu que va deixar un llegat ingent en molts dels gèneres literaris, també el poètic.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *