Sense Categoria

Arriba la 9a edició de la carrera Era Nocturna de Vielha

LleidaDiari
  • agost 5, 2022
  • 2 min read

Vielha torna a ser l'escenari aquest dissabte 6 d'agost d'una nova carrera Era Nocturna de Vielha, que enguany celebra la seva 9a edició, i que està organitzada pel Club Atletic Val d'Aran en col·laboració amb l'Ajuntament de Vielha e Mijaran.

 

Era Nocturna torna amb les distàncies habituals: curses de 5 i 10 km, la caminada popular 'Paquita Gracia' i les curses infantils: Tortuguetes (0 a 3 anys), Esquiròs (4 a 6 anys) e Lèbes (7 a 12 anys). Fins al divendres a les 00 hores, tots/es els/les interessats/des en participar, poden inscriure's a la pàgina web: www.nocturnadevielha.com.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Arriba la 9a edició de la carrera Era Nocturna de Vielha | LleidaDiari.cat

 

El límit de participants

El límit de participants que acollirà Era Nocturna és de 700 corredors/es. Aquesta cursa compta amb la particularitat de celebrar-se en un circuit de 5 km pels carrers de Vielha, corrent o caminant de nit. El dia 5 d'agost es poden recollir els dorsals i l'obsequi, de les 16 a les 21 hores, i el dia 7, dia de la cursa, de les 11 a les 13 hores i de les 15 a les 18 hores en el Passeig dera Libertat de Vielha. Els horaris de les competicions del dia 6 són els següents: 19.00 (curses infantils), 20.00 (caminada popular “Paquita Gràcia”), 21.00 (curses de 5 i 10 kms). Finalment, a les 22.30 es durà a terme el lliurament de premis.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *