Arriba a Lleida una nova edició del RUMM Festival

Imatge d'hamburgueses al RUMM Festival

Imatge d'hamburgueses al RUMM Festival | Rumm Festival

 

Tenim bones notícies per a tots els amants de la gastronomia. Però no una gastronomia qualsevol, sinó d'aquella que té un valor afegit per com es fa, pel lloc en el qual es serveix i per l'ambient que desprén. Sí, ho heu encertat. Aquest cap de setmana del 5, 6 i 7 d'octubre se celebrarà la quarta edició del RUMM Festival Gastronòmic de la ciutat de Lleida. Es tracta de l'únic festival de food trucks de les terres de Lleida organitzat per l'empresa d'esdeveniments lleidatana «idea de patata».

 

Aquests vehicles, com ja hem vist en les anteriors edicions, tenen instal·lat en el seu interior petites cuines com els grans restaurants i cuiners de tota arreu vindran a mostrar els seus millors plats a preus low cost. Un cop més, l'espai escollit per aquesta nova edició és el Parc dels Camps Elisis on gaudirem de la millor gastronomia en un entorn natural.

Horari de les activitats

Horari de les activitats | Rumm Festival

 

 

La primera edició del miniRUMM

Enguany, com a novetat, el dissabte 6 d'octubre es celebrarà la primera edició del miniRUMM, un espai dedicat als més petits amb jocs, tallers de cuina i el més important; música. Per primer cop a Lleida arriba l'actuació del grup infantil El Pot Petit, el grup referent de totes les escoles bressol i col·legis de Catalunya. La nit acabarà amb l'actuació del grup revelació de Lleida Hermanos Lobo.

  

  

El RUMM festival ja es troba entre els principals en l'àmbit nacional gràcies al fet que és un festival exclusiu per a food trucks. A més, en cada edició es canvia gran part dels vehicles per tal de sempre poder gaudir de noves opcions culinàries. Cal recordar que l'entrada al recinte i totes les activitats són completament gratuïtes. En aquesta edició s'espera superar el pas de les més de 20000 persones d'edicions anteriors. El passat mes d'abril es va celebrar la cinquena edició d'aquest festival que, sens dubte, cada vegada suma més adeptes. Novament, es va convertir en l'esdeveniment de referència a Lleida i van ser centenars de persones les que s'hi van voler apropar per a gaudir d'una forma diferent de menjar, viure i sentir! Et quedaràs sense visitar-lo? Anima't!

 

Cartell del festival

Cartell del festival | Rumm Festival