Arriba una nova edició de la fira ‘Fet a mà, fet aquí’ de Vielha

Cartell de l'esdeveniment

Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 

Un any més la Val d'Aran acull una nova edició de la fira 'Fet a mà, fet aquí', que organitza el Consell General d'Aran, i que tindrà lloc a Vielha (Passeig de la Llibertat) els dies 16, 17 i 18 d'agost de 10.30 a 14.30 i de 16.30 a 21.00 hores. Es tracta d'una fira que enguany arriba a la seva VII edició i que té com a objectiu promoure als artesans i els productes de la Val d'Aran.

 

Aquesta fira s'organitza amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, Ajuntament de Vielha i Mijaran, Associació d'Artesans i Artistes de la Val d'Aran, productors de la marca de garantia 'Productes de la Val d'Aran' i de l'Associació de Cases de Pagès a la Val d'Aran.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Aquest any la fira compta amb un total de 25 artesans i productors

Aquest any la fira compta amb un total de 25 artesans i productors agroalimentaris de diferents sectors: cistelles, vidre, ceràmica, bijuteria, sabons, tèxtil, rebosteria i begudes entre d'altres. Una gran representació de la producció artesanal que s'elabora a la Val d'Aran. «Amb aquesta fira volem donar a conèixer, tant als aranesos com a la gent que ens visita durant l'estiu, els diferents sectors artesanals de la mà dels seus productors que representen una activitat important dins el comerç local», ha manifestat la consellera de Turisme i Desenvolupament Econòmic d'Aran, Anna Díaz.

 

Durant els 3 dies, els visitants a la fira podran acostar-se als estands per comprar els productes. A més, a les tardes, podran gaudir de diferents tallers i demostracions a càrrec dels mateixos artesans. En finalitzar la fira, el diumenge 18 d'agost, a les 20.00 hores, es realitzarà la rifa d'una cistella completa amb productes de tots els artesans que hi participen i que inclou també un cap de setmana en una de les cases de pagès de la Val d' Aran.

 

També et poden interessar…