Sense Categoria

Arriba una nova edició de la Cursa i Marxa Tossals d’Almatret

LleidaDiari
  • setembre 17, 2021
  • 2 min read
Arriba una nova edició de la Cursa i Marxa Tossals d’Almatret

El Club Ciclista i Excursionista d'Almatret ha organitzat per aquest diumenge la que serà 9a edició de la Cursa i Marxa Tossals d'Almatret. Els organitzadors han dissenyat un circuit molt atractiu i de gran bellesa paisatgística, amb vistes al riu Ebre, que transcorre per l'espai d'interès natural dels Tossals d'Almatret.

 

Un espai natural de pronunciats contrafort coberts de gran varietat de vegetació on el verd dels costers abruptes i boscos cau sobre els meandres del riu Ebre. Adaptat a tots els públics, hi haurà una cursa de 18 km amb 650 metres de desnivell positiu.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Paral·lelament hi ha la cursa d'11 km amb un desnivell positiu de 250 metres. I per aquelles persones que volen gaudir del paisatge amb més tranquil·litat els hem preparat una marxa d'11 km, més senzilla, que transcorre per l'espai d'interès natural dels Tossals d'Almatret. Per totes les modalitats hem preparat diferents avituallaments, tant líquids com sòlids.

Arriba una nova edició de la Cursa i Marxa Tossals d’Almatret

Arriba una nova edició de la Cursa i Marxa Tossals d'Almatret | LleidaDiari.cat

 

Una cursa adaptada per als més petits

A més, no s'han oblidat dels més petits, que també podran gaudir d'una cursa adaptada a la seva edat. Es lliuraran trofeus als primers classificats i classificades de les respectives curses, tant de la categoria d'homes com de dones. També hi haurà obsequis pel primer, segon i tercer lloc de totes les categories de curses guanyadores.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *