Arriba a Lleida l’app de menjar a domicili «Uber Eats»

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu | LleidaDiari.cat

 

Uber Eats, l'app de menjar a domicili d'Uber, arriba avui a Lleida, segons han informat des de la mateixa firma. Els usuaris ja poden gaudir a casa, l'oficina o qualsevol punt de la ciutat del seu menjar favorit descarregant l'app d'Uber Eats, a la qual podran accedir amb les dades de registre d'Uber, o a ubereats.com. En Uber Eats no hi ha comanda mínima i, durant el primer mes, el cost de lliurament serà gratuït i, posteriorment d'1,9 euros per a tots els restaurants en qualsevol moment del dia. El servei està disponible de dilluns a diumenge, de 12.00 hores del matí a les 00.00 hores del vespre, i s'estima que el temps d'entrega es situarà al voltant dels 30 minuts. Més de 40 restaurants de quinze tipus de cuines diferents, com La Capital, Miss Sushi o El Celler del Roser, estan ja disponibles en l'aplicació.

 

Gràcies a la col·laboració amb AXA Corporate Solutions, des de gener d'aquest any tots els repartidors que operen a través d'Uber Eats a Espanya, incloent-hi ja als de Lleida, Àustria, Bèlgica, Itàlia, Holanda, Polònia, Portugal, Suïssa i el Regne Unit disposen de forma gratuïta d'una pòlissa d'assegurança. També en col·laboració amb AXA, al juny Uber va anunciar l'ampliació de la cobertura, incloent-hi pagaments per malaltia, lesions i maternitat / paternitat. A l'abril d'aquest any Uber Eats va arribar a Barcelona i durant aquests mesos ha seguit ampliant la seva presència a Catalunya amb els llançaments de Sant Cugat, Mira-Sol, Valldoreix i Bellaterra, Hospitalet, Esplugues de Llobregat, Sant Just, Sant Adrià de Besòs, Badalona i Santa Coloma. En les setmanes vinents Uber Eats arribarà també a Sant Joan Despí, Cornellà, Sant Feliu.

 

Una app utilitzada a tot el món

«Cada dia milers d'usuaris fan servir Uber Eats en més de 290 ciutats del món en què l'app està disponible i a partir d'avui ho poden fer també a Lleida. Volem que la gent pugui demanar a casa, l'oficina o qualsevol altre punt de la ciutat dels plats de restaurants locals, i fer-ho d'una forma pràctica, ràpida i accessible», destaca Manel Pujol, director general d'Uber Eats a Espanya. Uber Eats està present en més de 290 ciutats a tot el món i col·labora amb més de 100.000 restaurants.

 

Des del llançament del servei a Toronto el desembre de 2015 s'han lliurat ja a tot el món més de 47 milions d'hamburgueses, 15 milions de burrets i 12 milions de peces de sushi. L'app d'Uber Eats aprèn de l'usuari i li recomana restaurants en funció dels seus gustos i preferències. L'usuari també pot consultar la valoració que altres usuaris fan dels diversos restaurants i filtrar les opcions en funció del tipus de cuina, el rang de preu o el temps estimat de lliurament.