Edició 2021

Arriba a Lleida el primer Food&Fun Festival amb showcookings, activitats i molta gastronomia

  • abril 12, 2018
  • 3 min read
Arriba a Lleida el primer Food&Fun Festival amb showcookings, activitats i molta gastronomia
Arriba a Lleida el primer Food&Fun Festival amb showcookings, activitats i molta gastronomia

Encara que no ho sembli, estem a la primavera! I què passa a Lleida quan és primavera? Doncs que cada cap de setmana està ple d'activitats, de festes, de fires i certàmens. Bé, doncs per si no en teníem prou, el pròxim cap de setmana del 21 i 22 d'abril arrencarà la primera edició del Food&Fun Festival a la plaça de la Llotja de Lleida. Que què és? Doncs es tracta d'una trobada gastronòmica adreçada a tots els públics que acollirà una vintena d'estands, inclosos deu restaurants, set productors de vins, caves, productes carnis, cafès i pastisseria. T'està entrant gana? Doncs espera, que t'expliquem que la trobada gastronòmica s'estructurarà en tres parts, concretament, en el vermut/dinar de dissabte, el sopar de dissabte i el vermut/dinar de diumenge. D'altra banda, el festival oferirà demostracions gastronòmiques en viu i es comptarà amb una zona de taules per als visitants i l'espai de demostracions. 

Arriba a Lleida el primer Food&Fun Festival amb showcookings, activitats i molta gastronomia

Imatge d'alguns dels participants en el festival | LleidaDiari.cat

 

 

Showcooking del millor mestre xocolater del 2017

Pel que fa al funcionament, els visitants podran adquirir tiquets en els dos punts de venda del recinte, els quals serviran de 'moneda' per fer degustacions o adquirir productes en els diferents estands. La trobada inclourà igualment una dotzena de showcooking protagonitzats per destacats restauradors lleidatans —tots ells presents amb estand propi en el festival— i que tindran lloc en un escenari especialment ideat per a l'esdeveniment. Les demostracions tindran lloc dissabte (12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00, 19.00, 20.00 i 21.00 hores) i diumenge (13.00, 14.00, 15.00 i 16.00 hores). Entre els participants, destaca la presència de cuiners de renom i guardonats com Ivan Pascual, millor mestre xocolater d'Espanya l'any 2017.

Imatge de la presentació del festival

Imatge de la presentació del festival | LleidaDiari.cat

 

 

També farà una demostració Àngel Esteve, el guanyador d'enguany del Concurs de Joves Cuiners Angel Moncusí. El festival neix amb el repte de convertir-se en un referent dins la gastronomia lleidatana i com una plataforma en la qual els cuiners locals puguin donar a conèixer els seus millors plats en petit format, sense deixar de banda la presència de productes de qualitat i proximitat de la mà d'elaboradors de diferents sectors. El Festival està organitzat per l'associació Food&Fun amb la col·laboració de Turisme de Lleida i el patrocini de Parxet, Cafès Batalla, Grup Rufort i Idea de Patata. L'horari del festival anirà d'11.00 a 16.00 hores i de 19.00 a 24.00 hores (dissabte) i d'11.00 a 16.00 hores (diumenge). Ja t'ho has apuntat a l'agenda?

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.