Lleida

Atenció famílies: Arriba a Lleida la màgica experiència del Dinosaurs Tour

Marta Romera
  • octubre 10, 2022
  • 2 min read
Atenció famílies: Arriba a Lleida la màgica experiència del Dinosaurs Tour

La considerada major exposició itinerant de dinosaures animats visitarà Lleida el dissabte 15 d’octubre, data en què serà inaugurada aquesta exhibició prehistòrica a Fira de Lleida, fins al diumenge 16 d’octubre. Aquesta mostra internacional que ha recorregut més d’una desena de països europeus (Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Noruega, Polònia o Romania, entre d’altres) comptarà amb una trentena de peces inèdites a mida real i animatròniques, que simularan l’aspecte i el comportament dels dinosaures.

«Els visitants podran veure els darrers avenços tecnològics. Els dinosaures que exposem es mouen i fins i tot respiren!», exclama Norman Tesser, comissari de l’exposició. «És en un autèntic Parc Juràssic», afegeix Tesser. Dinosaurs Tour exposarà Triceratops, Tiranosaures, Protoceratops, Parasaurolofus, Estegosaures, Espinosaure, Diplodocus i el famós Tiranosaure Rex a mida real, entre d’altres.

A més de les peces, es faran projeccions didàctiques sobre el mode de vida d’aquesta fauna prehistòrica i hi haurà sorpreses.

«Els més petits de casa es queden sorpresos. Els seus moviments són tan realistes que alguns nens i nenes creuen que són de veritat», explica Tesser. «Combinem entreteniment i diversió per als més petits, juntament amb un ampli factor pedagògic perquè aprenguin mentre es meravellen d’aquests gegants», comenta el comissari.

Per fer l’exposició més impactant i real, es recrearan els hàbitats naturals d’aquestes magnífiques peces en escenes compostes per vegetació i escenografia dissenyada segons estudis científics sobre les característiques de la terra en aquesta època, científics sobre les eres geològiques, teories sobre l’extinció dels dinosaures i dades sobre la recuperació de restes fòssils.
Les entrades es poden adquirir per només 10 euros a les taquilles de l’exposició ia www.dinosaurstour.com.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *