Atenció famílies: Arriba a Lleida la màgica experiència del Dinosaurs Tour

La considerada major exposició itinerant de dinosaures animats visitarà Lleida el dissabte 15 d’octubre, data en què serà inaugurada aquesta exhibició prehistòrica a Fira de Lleida, fins al diumenge 16 d’octubre. Aquesta mostra internacional que ha recorregut més d’una desena de països europeus (Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Noruega, Polònia o Romania, entre d’altres) comptarà amb una trentena de peces inèdites a mida real i animatròniques, que simularan l’aspecte i el comportament dels dinosaures.

«Els visitants podran veure els darrers avenços tecnològics. Els dinosaures que exposem es mouen i fins i tot respiren!», exclama Norman Tesser, comissari de l’exposició. «És en un autèntic Parc Juràssic», afegeix Tesser. Dinosaurs Tour exposarà Triceratops, Tiranosaures, Protoceratops, Parasaurolofus, Estegosaures, Espinosaure, Diplodocus i el famós Tiranosaure Rex a mida real, entre d’altres.

A més de les peces, es faran projeccions didàctiques sobre el mode de vida d’aquesta fauna prehistòrica i hi haurà sorpreses.

«Els més petits de casa es queden sorpresos. Els seus moviments són tan realistes que alguns nens i nenes creuen que són de veritat», explica Tesser. «Combinem entreteniment i diversió per als més petits, juntament amb un ampli factor pedagògic perquè aprenguin mentre es meravellen d’aquests gegants», comenta el comissari.

Per fer l’exposició més impactant i real, es recrearan els hàbitats naturals d’aquestes magnífiques peces en escenes compostes per vegetació i escenografia dissenyada segons estudis científics sobre les característiques de la terra en aquesta època, científics sobre les eres geològiques, teories sobre l’extinció dels dinosaures i dades sobre la recuperació de restes fòssils.
Les entrades es poden adquirir per només 10 euros a les taquilles de l’exposició ia www.dinosaurstour.com.