Arriba l’entitat Liderem a Lleida per a crear sinergies entre joves emprenedors

Liderem arriba a Lleida com a l’entitat que va ser presentada a Barcelona amb el suport de la delegada de Govern, Ma Eugènia Gay, i el president de Foment del Treball, Josep Sànchez Llibre, per crear sinergies entre joves emprenedors.

L’acte de presentació tindrà lloc el pròxim divendres 4 de novembre a la Cambra de Comerç de Lleida i l’obrirà la CEO de Pometa i presidenta de l’Associació d’Empresaris de Lleida Laia Rogel, i el tancarà l’expresident del grup Borges,
Josep Pont.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

A més, comptarà amb la presència d’empresaris influents del teixit empresarial lleidatà i joves que formen part de la plataforma i que estan en actiu en diferents àmbits laborals. D’entre ells, membres de l’executiva de Liderem com Tomàs Güell, Claudia Tarinas I Xavier Garcia Tort, i altres associats com Andrea Larrossa, Zoe Valero, Txell Andrés,Borja Solans, Albert López, i Marc París.

Liderem és una plataforma formada per 400 persones joves centrada a treballar pel progrés a través del debat, el networking i l’acció social. Una comunitat que, de manera altruista, decideix posar en comú el potencial i el coneixement. Des de societat civil i la NO-política, el nostre objectiu és la generació de sinergies laborals i socials que permetin generar oportunitats als joves.