Lleida

Arriba l’entitat Liderem a Lleida per a crear sinergies entre joves emprenedors

És una plataforma formada per 400 persones joves centrada en treballar pel progrés

Marta Romera
  • octubre 27, 2022
  • 2 min read
Arriba l’entitat Liderem a Lleida per a crear sinergies entre joves emprenedors

Liderem arriba a Lleida com a l’entitat que va ser presentada a Barcelona amb el suport de la delegada de Govern, Ma Eugènia Gay, i el president de Foment del Treball, Josep Sànchez Llibre, per crear sinergies entre joves emprenedors.

L’acte de presentació tindrà lloc el pròxim divendres 4 de novembre a la Cambra de Comerç de Lleida i l’obrirà la CEO de Pometa i presidenta de l’Associació d’Empresaris de Lleida Laia Rogel, i el tancarà l’expresident del grup Borges,
Josep Pont.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

A més, comptarà amb la presència d’empresaris influents del teixit empresarial lleidatà i joves que formen part de la plataforma i que estan en actiu en diferents àmbits laborals. D’entre ells, membres de l’executiva de Liderem com Tomàs Güell, Claudia Tarinas I Xavier Garcia Tort, i altres associats com Andrea Larrossa, Zoe Valero, Txell Andrés,Borja Solans, Albert López, i Marc París.

Liderem és una plataforma formada per 400 persones joves centrada a treballar pel progrés a través del debat, el networking i l’acció social. Una comunitat que, de manera altruista, decideix posar en comú el potencial i el coneixement. Des de societat civil i la NO-política, el nostre objectiu és la generació de sinergies laborals i socials que permetin generar oportunitats als joves.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *