Sense Categoria

Arriba la festa de les rebaixes a la Zona Alta de Lleida, amb 18 establiments participants

LleidaDiari
  • juliol 30, 2021
  • 2 min read
Arriba la festa de les rebaixes a la Zona Alta de Lleida, amb 18 establiments participants

La Zona Alta de Lleida viu des d'aquest dijous i fins divendres la 18a edició de la Festa de les Rebaixes de la Zona Alta.

 

El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat de la regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert, i del president de l'Associació de Comerciants de la Zona Alta, van visitar dijous els paradistes. L'esdeveniment s'ha adaptat als requeriments del Procicat i a la situació de la pandèmia. Per tal d'evitar aglomeracions, se celebra tant a la plaça de Ricard Viñes com davant dels comerços de la zona.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

En total són 18 establiments participants, sobretot botigues però també restaurants. S'ubicaran, aquest dijous, a la plaça de Ricard Viñes i davant de diferents botigues, i divendres, sols davant de comerços situats a Fleming, Magí Morera, Torres de Sanuy, Vallcalent i Martí Ruano.

Arriba la festa de les rebaixes a la Zona Alta de Lleida, amb 18 establiments participants

Festa de les rebaixes a la Zona Alta de Lleida, amb 18 establiments participants | LleidaDiari.cat

 

Festa molt consolidada en la Zona Alta

L'alcalde ha remarcat que aquesta festa, ja molt consolidada en la Zona Alta, demostra que «la combinació del comerç, la restauració, la vida a la ciutat, les ganes de viure dels ciutadans i de les ciutadanes de Lleida i les ganes de consumir després d'un parèntesi complex estan bastant intactes». Pueyo ha assenyalat que les rebaixes de la Zona Alta són una festa no només per al comerç i la restauració, sinó també per a la ciutadania.

 

A la visita han assistit la tinent d'alcalde Sandra Castro; els regidors David Melé, Carme Valls, Begonya Iglesias i Marisa Xandri; la secretària general de la FECOM, M. Rosa Armengol, i el president de PIMEComerç, Manel Llaràs. La Guàrdia Urbana de Lleida dona suport en el control de les mesures de protecció davant la pandèmia.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *